Η Μάγισσα: Γυρνά την πλάτη στη μητέρα του

 

Η Μάγισσα: Γυρνά την πλάτη στη μητέρα του

Η Μάγισσα: Γυρνά την πλάτη στη μητέρα του

 

Ανατρεπτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» με τον Σπήλιο να γυρνά την πλάτη του στην Κυπριανή.

Σώζει τελευταία στιγμή την Θεοφανώ από τον θάνατο

Ο Σπήλιος αρχικά σοκάρεται από την αποκάλυψη ότι η Θεοφανώ είναι αδερφή του και έπειτα σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, αρχίζει να μπαίνει σε σκέψεις για το αν πρέπει να προχωρήσουν στον θάνατό της αλλά και για τον ρόλο που παίζει η Κυπριανή σε όλη αυτή την ιστορία, η οποία πάντα βάζει πάνω από όλα το μίσος της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας παριστάνει τον ερωτευμένο στην Αρετή

Εντωμεταξύ τον θάνατο της Θεοφανώς εκτός από την Κυπριανή θέλουν επίσης ο Τζανής, η Δαμιανή αλλά και η Μεταξίας. Βέβαια εκείνος γνωρίζει πολύ καλά ότι για τη διάλυση του γάμου της κόρης του δεν φταίει η κακιά μάγισσα όπως αποκαλούν τη Θεοφανώ.

Καθώς ο Σπήλιος προσπαθεί να σκεφτεί με καθαρό μυαλό τι θα κάνει με την Θεοφανώ, το πνεύμα της Αναχίτ θα κυριεύσει την κοπέλα και εκείνος θα ακούσει τον γιο του, τον Πετρούνη να του μιλά και να του θυμίζει όσα ο ίδιος είχε κάνει στο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ζητά συγγνώμη, λίγο πριν…

Τότε ο Σπήλιος θα συνειδητοποιήσει τα τραγικά του λάθη.

Η ώρα να πληρώσει φτάνει, αλλά πριν από όλα και ενώ όλα είναι έτοιμα για να οδηγηθεί η Θεοφανώ στον θάνατο, τα πάντα ανατρέπονται όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ANT1 «Η Μάγισσα» και ο Σπήλιος σώζει την αδερφή του που ξέρει ότι δεν φταίει σε τίποτα, παρά την επιθυμία που έχει η Κυπριανή …

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *