Η Γη της Ελιάς: Έτσι «κλείνει» ο τρίτος κύκλος της σειράς

 

Η Γη της Ελιάς: Έτσι «κλείνει» ο τρίτος κύκλος της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Έτσι «κλείνει» ο τρίτος κύκλος της σειράς

 

Με αέρα εκδίκησης και άρωμα θανάτου φαίνεται να κλείνει ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Ο Βαφέας δεν μπορεί να ησυχάσει που η Χάιδω αθωώνεται στη δίκη, αφού τελικά σκότωσε για να σώσει τον γιο της. Έτσι, θέλει να πάρει με κάθε τρόπο, εκδίκηση.

Όπως διαβάζουμε στο MyTv, o Φίλιππος μπαίνει στο στόχαστρο και ο Παναγιώτης Βαφέας, ετοιμάζει ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης και απειλεί την οικογένεια της Χάιδως. Η ίδια, δεν μπορεί να χαρεί με την αθώωση της και έχει ένα κακό προαίσθημα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Κερασίνα θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στην Μεταξία

Ο Λυκούργος, προσπαθεί να την ηρεμήσει για ακόμη μια φορά και της λέει ότι οφείλουν να προσέχουν μέχρι να φύγει ο Βαφέας από την Αρεόπολη. Ο Φίλιππος συνεχίζει να δέχεται απειλές κι έτσι αποφασίζει να φύγει για λίγο μακριά από την Μάνη.

Δεν θα προλάβει όμως, καθώς ο Παναγιώτης Βαφέας του στήνει καρτέρι θανάτου και ο Φίλιππος πέφτει νεκρός. Με αυτό τον τρόπο, ο Βαφέας παίρνει εκδίκηση και τιμωρεί την Χάιδω.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Η Μαρία Γεωργιάδου μιλά για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ

Η Χάιδω και όλη η Μάνη θρηνούν τον χαμό του Φίλιππου. Η γυναίκα είναι τραγική φιγούρα, καθώς έχασε δυο παιδιά από στυγνούς δολοφόνους. Η απώλεια του Φίλιππου θα στοιχειώσει και την Χάιδω, αλλά και την γυναίκα του, την Βασιλική.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *