Η Μάγισσα: Τους ρίχνει υπνωτικό και σπέρνει τον θάνατο

 

Η Μάγισσα: Τους ρίχνει υπνωτικό και σπέρνει τον θάνατο

Η Μάγισσα: Τους ρίχνει υπνωτικό και σπέρνει τον θάνατο

 

Η Δαμιανή πιο αδίστακτη από ποτέ θα βάλει υπνωτικό στο κρασί των Λασκαραίων, με σκοπό να μπει στον Πύργο ο Τζανής και οι Γερακάρηδες.

Η νύχτα αυτή θα είναι φονική για την σειρά και τους ήρωές της. Ο Τζανής θα μπει από την πίσω πόρτα του Πύργου και η Δαμιανή θα τον βοηθήσει, ρίχνοντας υπνωτικό στο κρασί όλων. Στην κυριολεξία, θα πιάσουν τους Λασκαραίους στον ύπνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Άννα Σε Δημήτρη: «Θα Πληρώσεις Για Όλα»

Η μεγάλη λεηλασία θα ξεκινήσει, καθώς ο Τζανής διψάει για εκδίκηση και τα επόμενα επεισόδια στη Μάγισσα θα έχουν πολύ θάνατο κι αίμα. Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ δεν θα ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση και θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν. Ο Κανέλλος θα κληθεί να δώσει μάχη για την ζωή του.

Η Δαμιανή θα βοηθήσει τον γιο της και η Αναστασία θα καταλάβει ότι ήξερε τα πάντα από την αρχή. Δεν θα προλάβει όμως να την καταδώσει εκεί που πρέπει, γιατί η Δαμιανή θα την σκοτώσει. Στο μεταξύ, η Μεταξία θα ελευθερωθεί από τον Τζανή, ενώ η ζωή της Θεοφανώς και του γιου της, θα κινδυνεύσουν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Μάρκος-Ευγενία, νέος έρωτας κεραυνοβόλος!

Δυστυχώς, ο Αντρέι δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στον Πύργο των Λασκαραίων, καθώς ετοιμάζει την δική του επίθεση με τους Δραγουμάνους και παράλληλα, λύνει κάθε γρίφο γύρω από το παρελθόν του και τον Τζανέτο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *