Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Αριάδνη αγκαλιάζονται για πρώτη φορά

 

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Αριάδνη αγκαλιάζονται για πρώτη φορά

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Αριάδνη αγκαλιάζονται για πρώτη φορά

 

Καταιγιστικές οι εξελίξεις απόψε 11/3 στη Γη της Ελιάς με την Ιουλία και την Αριάδνη να αγκαλιάζονται στο σπίτι της στην Κηφισιά για πρώτη φορά.

Στο μεταξύ στην Αερόπολη, όλοι είναι συγκλονισμένοι με την είδηση για τον τραγικό θάνατο του Τάσου, ενώ η Αρετή βρίσκεται στην υψηλότερη λίστα των υπόπτων. Μία περιπέτεια ξεκινάει γι’ αυτήν.Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Αριάδνη αγκαλιάζονται για πρώτη φορά

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διαδίδει στη Μάνη το τεστ DNA

Όλες οι εξελίξεις απόψε 11/3 στη Γη της Ελιάς

Η είδηση του τραγικού θανάτου του Τάσου από εμπρησμό στον φούρνο συνταράσσει την Αρεόπολη. Όλοι βέβαια έχουν ακούσει τις προηγούμενες ημέρες την Αρετή να απειλεί πως θα κάψει τον φούρνο και οι υποψίες πέφτουν κατευθείαν πάνω της.

 

Ωστόσο, η ίδια αρνείται κάθε ανάμειξη. Ιδιαίτερα αναστατωμένη είναι η Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta – Καράντη: «Η Χριστίνα έζησε το χαμό ενός παιδιού και…»

Ο Πότης, ανοίγοντας το καφενείο, βρίσκει ένα σημείωμα που αφορά τον Κωνσταντίνο και τα χάνει. Κατευθείαν πηγαίνει στο γραφείο τού συμβολαιογράφου και τον ενημερώνει σχετικά. Η Αθηνά με τον Τζον και την Μαργαρίτα επισκέπτονται τη Μαρία στο Σούνιο.

Εκεί, ο Τζον κάνει μια πολύ σοβαρή πρόταση στη Μαρία. Η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της όταν ανοίγει την πόρτα και αντικρύζει μπροστά της την Αριάδνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *