Η Μάγισσα: Ρηνιώ και Θεοφανώ απέναντι στην Δαμιανή

 

Η Μάγισσα: Ρηνιώ και Θεοφανώ απέναντι στην Δαμιανή

Η Μάγισσα: Ρηνιώ και Θεοφανώ απέναντι στην Δαμιανή

 

Μία νέα σύμμαχος θα σταθεί δίπλα στη Θεοφανώ.

Μία γυναίκα, θα κάνει πίσω τους φόβους, αλλά και τον εγωισμό της και θα σταθεί στο πλευρό της, ως τέλος. Ποια είναι αυτή και τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Παραδόξως, η Ρηνιώ θα είναι η γυναίκα που θα απλώσει το χέρι της στην μάγισσα Θεοφανώ, δείχνοντάς της από το πρώτο λεπτό, πως θα την στηρίξει, παρά τις συνέπειες. Κάτι που δεν περίμενε ποτέ κανείς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παρατά την Ασπασία και φεύγει…

 

Η Θεοφανώ επιστρέφει στον Πύργο και είναι διαλυμένη. Απέναντί της έχει την Δαμιανή και την Μεταξία, οι οποίες κοιτάζουν να την βγάλουν από τη μέση, τόσο την ίδια, όσο και το μωρό της.

Ο Μάρκος πετάει στα σύννεφα που την έχει στο πλευρό του, ξέροντας μέσα του πως για την ίδια δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Θεοφανώ αισθάνεται απαίσια, νιώθει να πνίγεται καθημερινά και κάνει υπομονή για το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Δημήτρης ξεμπροστιάζει τον Παύλο στο νοσοκομείο

Η Ρηνιώ, ο Κανέλλος, αλλά και η Αναστασία στέκονται στο πλάι της και της δείχνουν διαρκώς πως δεν είναι μόνη της σε αυτόν τον σκληρό αγώνα που δίνει, στη σειρά “Η Μάγισσα”. Μόνο που.. για την Ρηνιώ είναι δύσκολα τα πράγματα, διότι έχει απέναντί της την Δαμιανή!

Νέες αντιπαραθέσεις έρχονται, για να καθηλώσουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *