Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Βασιλικής μετά τον θάνατο του Φίλιππου

 

Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Βασιλικής μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Βασιλικής μετά τον θάνατο του Φίλιππου

 

Ο Φίλιππος θα πεθάνει στη Γη της ελιάς, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του. Η ζωή της Βασιλικής από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολη.

Όλα τα αλλάξουν μετά τον θάνατο του Φίλιππου στη Γη της Ελιάς με την Χάιδω να κλείνεται σε μοναστήρι και όλοι να προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη. Όπως διαβάζουμε στο youweekly και στο Tv24, ο Λυκούργος θα πάει να την μεταπείσει, αλλά μάταια.Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Βασιλικής μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και…

Η Βασιλική επίσης, θα αποτελέσει ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα, που θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια της. Θα αναλάβει τα κτήματα και θα πάρει και την θέση του άντρα στην οικογένεια, αφού θα σταθεί βράχος για την κόρη της.

Πολλές φορές επισκέπτεται την πεθερά της μήπως και καταφέρει να της αλλάξει γνώμη, η Χάιδω όμως δεν συγκινείται ούτε από την προσπάθεια αυτή και δεν την αγγίζει τίποτα, ούτε ακόμα και η εγγονή της που της έχει μεγάλη αδυναμία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο

Η Βασιλική θα περάσει δύσκολα και θα νιώσει μόνη, με την απώλεια του Φίλιππου. Ο Μιλτιάδης θα βρεθεί στο πλευρό της, καθώς την νοιάζεται και την αγαπάει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αργήσει να προχωρήσει στη ζωή της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *