Η Μάγισσα Spoiler: Ο Πετρούνης επιστρέφει από τον τάφο και…

 

Η Μάγισσα Spoiler: Ο Πετρούνης επιστρέφει από τον τάφο και…

Η Μάγισσα Spoiler: Ο Πετρούνης επιστρέφει από τον τάφο και…

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα” καθώς οι μάσκες πέφτουν η μία μετά την άλλη και πολλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις, με πρωταγωνιστές μάλιστα τον Σπήλιο και τον Πετρούνη!

Αρχικά, ο Σπήλιος σοκάρεται με την αποκάλυψη πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του, όμως τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με όσα θα νιώσει όταν θα έρθει αντιμέτωπος και αυτός με τις ιδιαίτερες δυνάμεις της.

Η Κυπριανή τον πίεζε να τη σκοτώσει μόνο και μόνο επειδή είναι η κόρη της κακιάς μάγισσας που οδήγησε τον πατέρα του στην καταστροφή όμως τώρα ο Σπήλιος συνειδητοποιεί πως η Θεοφανώ είναι μία από αυτούς… Μια Γερακάρισσα, κι αυτό φυσικά αλλάζει τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα καταστρέφει και την Ασπασία

Έτσι, παρά το μίσος της μάνας του, της Μεταξίας, του Τζανή και της Δαμιανής για τη σύγκρια του Μάρκου και παρά τις πιέσεις που του ασκούν να τη σκοτώσει, εκείνος ξέρει πως η. Θεοφανώ δεν ευθύνεται για τη διάλυση του γάμου της κόρης του για αυτό και θέλει να αποφασίσει με καθαρό μυαλό για την τύχη της.

Ωστόσο, ο Σπήλιος θα έρθει αντιμέτωπος στην συνέχεια της Μάγισσας με ένα σοκαριστικό γεγονός όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα και συγκεκριμένα όταν το πνεύμα της Αναχίτ κυριαρχεί στο σώμα της Θεοφανώς, κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν του και τα κρίματά του αλλά και με τον Πετρούνη, τον οποίο θα ακούει να του μιλά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ευτυχία Και Αποστόλης Τέλος! Τι Έφταιξε;

Ο γιος του, που υποτίθεται ότι κρεμάστηκε, αν και στην πραγματικότητα τον “έφαγαν” οι άντρες της Κυπριανής, επιστρέφει από τον τάφο προκειμένου να κάνει τον Σπήλιο να πληρώσει για τα λάθη που έκανε.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *