Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει σπίτι και την βρίσκει κάτω αιμόφυρτη

 

 

Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει σπίτι και την βρίσκει κάτω αιμόφυρτη

 

Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς μιας και η Μαργαρίτα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους.Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει σπίτι και την βρίσκει κάτω αιμόφυρτη

Συγκεκριμένα, η Θοδώρα τη βρίσκει άσχημα χτυπημένη μέσα στο σπίτι και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Κάνει τις εξετάσεις της και λίγο αργότερα παίρνει εξιτήριο.

Μάλιστα, μερικές μέρες μετά, η Μαργαρίτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, η οποία της δίνει απαντήσεις για το ποιος κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ξανά στο τραπέζι ο ρόλος του Στέφανου Καπερνάρου

Όπως μαθαίνει λοιπόν, την θεωρούν υπεύθυνη για το ότι ένας άστεγος που τον φιλοξενεί στο ίδρυμα, άφησε την περιουσία του εκεί και οι συγγενείς του την θέλουν, για αυτό και είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις.

Όμως, θύμα ξυλοδαρμού θα πέσει και η Θοδώρα, από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί την Μαργαρίτα και η πρώτη, ούσα φυσικά τρομοκρατημένη, θα πάει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

 

Η Μαργαρίτα, θα αποφασίσει να πάρει την Θοδώρα και να φύγουν από το σπίτι ώστε να μετακομίσουν στην Αθήνα και να είναι πιο ασφαλείς, όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *