Παράδεισος Κυριών: Τον βλέπει νεκρό και παθαίνει εγκεφαλικό

 

Παράδεισος Κυριών: Τον βλέπει νεκρό και παθαίνει εγκεφαλικό

Παράδεισος Κυριών: Τον βλέπει νεκρό και παθαίνει εγκεφαλικό

 

Η σορός του Άγη εμφανίζεσαι στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών και σπέρνει φυσικά τον τρόμο, με τον Χριστόφορο να παθαίνει εγκεφαλικό και να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, στο οποίο ο άγνωστος άντρας του λέει πως πίσω από τη δολοφονία της Λιζέττας κρύβεται η Βικτώρια ενώ δίνει οδηγίες για το που βρίσκεται το πτώμα της κοπέλας.Παράδεισος Κυριών: Τον βλέπει νεκρό και παθαίνει εγκεφαλικό

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Τώρα αρχίζουν όλα

Η αστυνομία πηγαίνει στον τόπο του εγκλήματος και βλέπουν δύο πτώματα, κάτι προκαλεί αναστάτωση σε όλους ενώ ο Σωτήρης ζητάει να γίνει Ιατροδικαστική εξέταση. Όταν αντιλαμβάνονται πως μπορεί το ένα πτώμα να ανήκει στον Άγη καλούν την οικογένεια Μπουραντά για να αναγνώριση, με την Βικτώρια να προσποιείται πως είναι στεναχωρημένη.

Η διαδικασία της αναγνώρισης ολοκληρώνεται και η οικογένεια του Άγη είναι συγκλονισμένη, ειδικά ο Χριστόφορος, όπως θα δούμε στον Παράδεισο των Κυριών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Τους πιάνει στα πράσα: «Δεν θα με ξαναδείς»

 

Μάλιστα, το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι οι δολοφονίες της Λιζέττας και του Άγη έγιναν με το ίδιο όπλο και έτσι ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με την Βικτώρια αλλά ο Δημοσθένης διαφωνεί και προσπαθεί να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες του συναδέλφου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *