Το Ναυάγιο – Σοκ: Πληρώνει μαία για να σκοτώσει το παιδί της

Από τις πιο εφιαλτικές στιγμές θα ζήσει η Ειρήνη στο Ναυάγιο με τον Ιπποκράτη να πληρώνει μαία που θα πει ότι το παιδί της Ειρήνης πέθανε.

Η Ειρήνη στα προσεχή επεισόδια, θα κινδυνεύσει και θα πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Πιο πριν, μία μαία, εν ονόματι Μαριάννα Γκολφοπούλου, φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη.

Έρχεται σε επαφή με την Ειρήνη, κατόπιν προτροπής του Ιπποκράτη, και κερδίζει την εμπιστοσύνη της για να την προετοιμάσει για μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, τη γέννηση του παιδιού της. Το φιλικό της προσωπείο προς τη μέλλουσα μαμά κρύβει πολλά περισσότερα από όσα φαίνονται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή η γυναίκα σου αξίζει! Το τσόκαρο- Η Ιουλία σε αμόκ

Δικτυωμένη και έτοιμη για όλα, η Μαριάννα αναλαμβάνει μια αποστολή την οποία εκτελεί με χειρουργική ακρίβεια και χωρίς δισταγμό.

Όταν η Ειρήνη γεννήσει, θα της πάρουν το παιδί, το οποίο θα δώσουν στην Στέλλα, της οποίας το παιδί, γεννήθηκε νεκρό. Αυτό το αποτρόπαιο σχέδιο σκέφτηκε ο Ιπποκράτης και θα υλοποιηθεί με την βοήθεια της μαίας.

Η Ειρήνη θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της και τα χτυπήματα της μοίρας δεν θα έχουν τελειωμό για εκείνη. Πότε όμως θα καταλάβει πόσο επικίνδυνος άντρας είναι ο Ιπποκράτης;

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Η Αμαλία ομολογεί: «Το παιδί είναι του Πάρη»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *