Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένα τηλεφώνημα θα φέρει τα πάνω κάτω

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχεται ο Σωτήρης στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” θα δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος του τηλεφωνεί και του λέει πως πίσω από τη δολοφονία της Λιζέτας κρύβεται η Βικτώρια, ενώ δίνει οδηγίες για το τον Άγη, πού βρίσκεται το πτώμα της κοπέλας – και όχι μόνο…

Αμέσως οι αστυνόμοι της σήμανσης πηγαίνουν στον τόπο του εγκλήματος και σοκάρονται αντικρίζοντας το θέαμα! Η είδηση πως βρέθηκαν δύο πτώματα προκαλεί αναστάτωση σε όλους, ενώ ο Σωτήρης ζητάει να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ισμήνη Μπαίνει Στα Σκοτεινά Μονοπάτια Που Χαράζει Ο Κωνσταντίνος

‘Όταν αντιλαμβάνονται πως μπορεί το ένα πτώμα να ανήκει στον Άγη, καλούν την οικογένεια Μπουραντά για αναγνώριση. Ο Χριστόφορος, η Αμαλία και η Πολυξένη αγωνιούν και εύχονται το πτώμα να μην είναι του Άγη.

Κι ενώ η Βικτώρια προσποιείται πως είναι στεναχωρημένη, σκέφτεται ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνησή της ώστε να εξαφανίσει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Οι ώρες περνούν και αφού ολοκληρώνεται η διαδικασία της αναγνώρισης η οικογένεια του ‘Αγη είναι συγκλονισμένη.Όλοι βυθίζονται στο πένθος, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι οι δολοφονίες της Λιζέτας και του ‘Αγη έγιναν με το ίδιο όπλο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Πως θα πω στην Άννα τι κάνατε; Πως θα τη ζητήσω να συνεχίσει να με αγαπά;

Ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με τη Βικτώρια, αλλά όταν ο Δημοσθένης διαφωνεί και προσπαθεί να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες των συναδέλφων. Κι ενώ ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξεσκεπάσουν τη Βικτώρια, ο Δημοσθένης βρίσκει συνεχώς τον τρόπο να τους βάζει εμπόδια στην έρευνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *