Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή απειλεί τον Κουράκο

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή απειλεί τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή απειλεί τον Κουράκο

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι κωμικοτραγικές αφού η Αρετή απειλεί τον Κουράκο

Ο Κωνσταντίνος δείχνει στην Ισμήνη το σημείωμα που του έδωσε ο Πότης, κι εκείνη φοβάται μήπως ο Πότης το διατυμπανίσει και φτάσει στα αυτιά του πατέρα της. «Ίσως τελικά αναγκαστώ να δώσω τα χρήματα..

Δεν ξέρω.. θα περιμένω την επόμενη κίνησή που θα κάνει», της λέει .

Την ίδια ώρα, ο Μάνος ενημερώνει την Αθηνά για την δουλεια και για την επιστροφή της Αμαλίας στον ελαιώνα, κι εκείνη παρόλο που εκνευρίζεται,κρατιέται δεν λέει κουβέντα.

Η Αρετή φτάνει στο γραφείο του Κουράκου, ο οποίος αμέσως την ρωτά αν εκείνη έβαλε φωτιά στον φούρνο του Τάσου. «Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκαμα. Αλλά να ξέρεις, μόνο τον φούρνο θα έκαιγα, όχι αυτόν!», του τονίζει εκείνη και ο Κουράκος της ζητάει να ομολογήσει.

«Αστυνόμε, αυτά όχι σ΄ εμένα! Τι να ομολογήσω; Είπα «ήθελα και δεν πρόκαμα»!

Είπα δεν θα τον έκαιγα, αν και του άξιζε! Ψάξε να βρεις ποιος το έκανε κι άσε με να πάω σπίτι μου!», επιμένει η Αρετή και ο αστυνόμος δίνει εντολή να την πάνε στο κρατητήριο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Θα Συμμαχήσουν Άραγε Αθηνά Και Μυρτάλη;

«Είμαι αθώα! Θα σε καταραστώ και δε θα ξέρεις από πού να πρωτομαζέψεις τις συμφορές που θα σε έβρουν! Εμένα οι κατάρες μου πιάνουν!», φωνάζει, αλλά ο Κουράκος απτόητος της απαντά: «Ναι.. φοβήθηκα τώρα!»

Την ίδια ώρα, η Βασιλική έχοντας μάθει ότι η μάνα της είναι στο τμήμα είναι αναστατωμένη και ο Φίλιππος ρίχνει λάδι στη φωτιά. «Το ΄πε και το ΄κανε!», της λέει και συνεχίζει:

«Δεν θα την τραβάγανε στο Τμήμα αν δεν είχαν στοιχεία! Βασιλική προετοιμάσου ψυχολογικά, έρχεται τσουνάμι!». Η Χάιδω του ζητά να μην προτρέχει, ενώ ο Λυκούργος του λέει:

«Εγώ δεν πιστεύω ότι η Αρετή θα έφτανε σε τέτοιο σημείο! Μπορεί να είχε μένος για τον Τάσο, αλλά δεν θα το τράβαγε τόσο πιστεύω.. Από την άλλη άμα σου σαλέψει το μυαλό… Δε ξέρω»…

Η Αριάδνη νιώθει άσχημα που απογοήτευσε τον Στάθη, όμως από την άλλη φαίνεται να έχει μαλακώσει απέναντι στην Ιουλία ακούγοντας όλη την ιστορία από το στόμα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 67

«Η επιμονή σου δούλεψε μέσα μου. Σκέφτηκα, ότι αν δεν με ήθελες τότε, γιατί να επιμένεις τόσο πολύ τώρα; Και ύστερα το δικαστήριο που θα γίνει με αυτόν το γυναικολόγο…

Αν είχες τη φωλιά σου λερωμένη σκέφτομαι θα το άφηνες να ξεχαστεί… δεν θα συμμετείχες στη δίκη…», της λέει και η Ιουλία της χαμογελά λέγοντας της: «Σωστά το σκέφτηκες.. Σ΄ ευχαριστώ..».

Λίγο αργότερα, η Ιουλία τηλεφωνεί στον Στάθη και τον ενημερώνει πως η Αριάδνη είναι στο σπίτι της στην Κηφισιά. «Ναι σου λέω! Με άφησε να την αγκαλιάσω, με άφησε να της εξηγήσω, λέει ότι με πιστεύει! Πετάω στα ουράνια Στάθη!», λέει χαρούμενη και ο Στάθης την ρωτά αν μιλήσανε για το θέμα του Χρήστου.

«Όχι, το απέφυγε. Αλλά μου είπε «αύριο». Είναι πολύ στενοχωρημένη που έχει γίνει η σχέση σας έτσι! Σταμάτα να την κρατάς σε απόσταση. Όταν γυρίσει στη Μάνη άνοιξέ της το σπίτι σου και την αγκαλιά σου!», του ζητάει…

Ο Στάθης την ακούει σκεπτικός.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *