Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Γεωργία χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον «Παράδεισο των Κυριών» και η Γεωργία έχει ένα τρομερό ατύχημα μετά τον χωρισμό της με τον Άγη. Τα νέα επεισόδια φέρνουν τη μία ανατροπή μετά την άλλη κι οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιπέτειες.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Γεωργία κι η σχέση της με τον Άγη. Ο νεαρός Μπουραντάς είχε βλέψεις για την κοπέλα και της ζήτησε να παντρευτούν. Σύντομα, όμως, θα μετανιώσει τους αρραβώνες του και τότε θα εξοργίσει τον πατέρα του.

Όταν αποκαλύψει στην Γεωργία ότι θέλει να χωρίσουν, η κοπέλα καταρρέει. Νιώθει ταπεινωμένη και ντροπιασμένη. Ο Άγης πήρε αυτό που ήθελε και την παράτησε στα κρύα του λουτρού.

Ο Άγης της ξεκαθαρίζει ότι χώρισαν για λίγο μέχρι να δουν τι νιώθουν και να σκεφτούν τι πραγματικά θέλουν. Η Γεωργία, όμως, νιώθει μία απελπισία να την κυριαρχεί, αφού δεν ξέρει πώς θα αντικρίσει ξανά τους γονείς της κι ιδίως τον πατέρα της που την είχε προειδοποιήσει.

Περπατώντας στο δρόμο μη θέλοντας να γυρίσει σπίτι της πέφτει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου, σύμφωνα με το TiVi. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Εκεί οι γονείς της θα μάθουν την αλήθεια και θα εναντιωθούν στην οικογένεια Μπουραντά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *