Η Γη της Ελιάς: O Φίλιππος έγινε το κακό παιδί της σειράς

 

Η Γη της Ελιάς: O Φίλιππος έγινε το κακό παιδί της σειράς

Η Γη της Ελιάς: O Φίλιππος έγινε το κακό παιδί της σειράς

 

Σε μία αλλοπρόσαλλη κατάσταση βλέπουμε τον Φίλιππο στη Γη της Ελιάς, αφού έχει γίνει το κακό παιδί της σειράς που κάνει το ένα λάθος, μετά το άλλο.

Ο Φίλιππος ξεκίνησε να λέει ψέματα στην Βασιλική με το ταξίδι του στην Αθήνα, ενώ επιστρέφοντας θα τον δούμε να της λέει ότι βαρέθηκε την ζωή στην επαρχία και θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα, για να συνεχίσει τις σπουδές του.Η Γη της Ελιάς: O Φίλιππος έγινε το κακό παιδί της σειράς

Διαβάστε Επίσης  Η Μαρία Τζομπανάκη «πρόδωσε» το τέλος του Βασίλη Μπισμπίκη από τον «Σασμό»

Βασικά δεν το ρωτάει, αλλά το απαιτεί και η Βασιλική αντιδρά και εξοργίζεται.

Παράλληλα, ο Φίλιππος θα κάνει το μεγάλο λάθος και θα παραδεχθεί στον Δημοσθένη ότι είναι ετεροθαλή αδέρφια με την Ειρήνη, καθώς ο πρώην άντρας της Χάιδως είναι πατέρας της Ειρήνης. Εδεώ θα δούμε να ξεσπάει πραγματικός πόλεμος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, προδίδει με έναν τρόπο και την γυναίκα του Βασιλική, θέλοντας να τους παρατήσει και να πάει στην Αθήνα. Κι όλα αυτά, λίγες μέρες πριν η Χάιδω βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορητηρίου. Αυτή η μεταστροφή του Φίλιππου δεν αρέσει σε κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τον βλέπει νεκρό και παθαίνει εγκεφαλικό

Το κοινό τον είχε συνηθίσει πιστό οικογενειάρχη και σύντροφο, αλλά κι έναν συνετό χαρακτήρα, ο οποίος βλέπουμε ότι επεισόδιο, με επεισόδιο, παρεκτρέπεται όλο και περισσότερο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *