Famagusta: Mάρτυρας κλειδί στην δίκη του Μάικλ

 

Famagusta: Mάρτυρας κλειδί στην δίκη του Μάικλ

Famagusta: Mάρτυρας κλειδί στην δίκη του Μάικλ

 

Στη συνέχεια της σειράς «Famagusta», θα παρακολουθήσουμε την έναρξη της δίκης του Μάικλ, κατά την οποία ο ίδιος προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, την ώρα που η αγόρευση του Αντρέα είναι καταπέλτης για αυτόν.

Ενώ ο Μαίκλ συνεχίζει την έρευνα για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το 1974, ταυτόχρονα προετοιμάζεται για την επικείμενη δίκη του για τον φόνο της Ελένης.

Η δίκη φτάνει και ο Μάικλ προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι αθώος, ενώ την ίδια στιγμή τα στοιχεία που υπάρχουν είναι επιβαρυντικά για εκείνον, ειδικά μετά την ψεύτικη κατάθεση που πήγε και έδωσε η Κατερίνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Ευτυχία – Ο Αποστόλης τρελαίνεται

 

Τόσο τα πρόσωπα από το περιβάλλον του όσο και τα πρόσωπα της άλλης πλευράς, δίνουν καταθέσεις στο δικαστήριο, ενώ όταν φτάνει η ώρα να απολογηθεί ο ίδιος, δηλώνει πως είναι αθώος και στρέφεται εναντίον της Κατερίνας για τα ψέματα που κατέθεσε εναντίον του.

Παράλληλα ο Αντρέας που έχει αναλάβει την υπόθεση από την πλευρά του θύματος, είναι πεπεισμένος ότι ο Μάικλ είναι ο ένοχος και μάλιστα η αγόρευση του είναι καταπέλτης για τον νεαρό δημοσιογράφο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αποχώρηση βόμβα: Ποιος πρωταγωνιστής φεύγει

Και ενώ η αγωνία κατακλύζει τον Μάικλ, έρχεται όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Famagusta» η μεγάλη ανατροπή και στο δικαστήριο εμφανίζεται ένας μάρτυρας κλειδί, ο οποίος είναι ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια και με την κατάθεσή του θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *