Το Ναυάγιο: Ο Λάκης Λαζόπουλος ως δικηγόρος θα φέρει την απόλυτη ανατροπή

Ο Λάκης Λαζόπουλος έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, επιστρέφει στην μικρή οθόνη, συμμετέχοντας σε τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Το πρωινό” και το ρεπορτάζ της Φωτεινής Πετρογιάννη θα μπει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.
Όπως αναφέρεται ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδύεται έναν δικηγόρο, ο οποίος θα υπερασπιστεί τους διασωθέντες του ναυαγίου, με τα γυρίσματα να ξεκινούν άμεσα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Καλλιόπη Γράφει Την Περιουσία Της Στον Άγγελο

Τί θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Τα θύματα του ναυαγίου γιορτάζουν την πρώτη τους νίκη, καθώς τα δημοσιεύματα του Γιώργη πιάνουν τόπο. Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Πέτρο ότι θα αφοσιωθεί στη νέα της οικογένεια, όπως θα ήθελε ο πατέρας της, ενώ η Στέλλα μέσα στον θυμό της διώχνει τον Βασίλη.

 

Ο Πέτρος τηλεφωνεί στον Στελή την ώρα που είναι στο σπίτι του η παπαδιά. Ο Δημήτρης στέλνει τον Κώστα στην Αθήνα και αυτός πιάνει στα πράσα τη Βάσω με τον Άγγελο.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 57, 58, 59, 60

Ο Γιώργης δεν συμμορφώνεται με τις διαταγές του νέου καθεστώτος και δέχεται επίσκεψη από την αστυνομία. Η Στέλλα μαθαίνει ότι ο Βασίλης έχει έρθει κοντά με μια άλλη γυναίκα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *