Σασμός: Η Σάντρα εξοργίζει την Αργυρώ

 

Σασμός: Η Σάντρα εξοργίζει την Αργυρώ

Σασμός: Η Σάντρα εξοργίζει την Αργυρώ

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Σάντρα εξοργίζει την Αργυρώ.

Η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς έχει αντέξει πολλά. Στα επόμενα επεισόδια όμως μία νέα γυναίκα μπαίνει δυναμικά στη ζωή του νεαρού και φέρνει τα πάνω κάτω.

Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου μέχρι να καταφέρουν να βρεθούν στο σημείο που είναι τώρα, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ωστόσο, σύμφωνα με το myTV, στην Άνω Ποριά καταφθάνει μία νέα γυναίκα η Σάντρα Μαραθάκη, η οποία θα φέρει νέα προβλήματα στο ζευγάρι, καθώς διεκδικεί απροκάλυπτα τον Αστέρη.

Η ηθοποιός Ελίζα Σκολίδη είναι αυτή που θα υποδυθεί το νέο πρόσωπο που θα μπει στην ιστορία του Σασμού για να δημιουργήσει αναταράξεις και να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση Αστέρη – Αργυρώς. Η Σάντρα είναι η αγαπημένη κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, παιδί χωρισμένων γονιών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Σάντρα διεκδικεί το μωρό της Βασιλικής

Είναι φοιτήτρια ιατρικής αλλά εξαιτίας κάποιων δικών της προβλημάτων έχει εγκαταλείψει τις σπουδές της στην Αθήνα. Έχει τάση παραβατικότητας, έναν εθισμό στον ηλεκτρονικό τζόγο, είναι αρκετά δυναμική προσωπικότητα, ανεξάρτητη, αυτόνομη και απρόβλεπτη.

Θα ερωτευτεί τον Αστέρη με την πρώτη ματιά και κάπου εκεί αρχίζουν όλα. Η Σάντρα δεν έχει ηθικούς φραγμούς και πιστεύει πως μπορεί να τον κάνει δικό της και να είναι μαζί.

Όπως θα παρακολουθήσουμε λοιπόν εισβάλει στη ζωή του νεαρού προκαλώντας του νέα προβλήματα με την Αργυρώ, η οποία όταν καταλαβαίνει πως η Σάντρα είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη και έχει μπει στη ζωή του εξοργίζεται.

Εκείνος από την άλλη πολύ γρήγορα της ξεκαθαρίζει πως η μοναδική γυναίκα που αγαπάει είναι η Αργυρώ αλλά η Σάντρα είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κινδυνεύει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Η ζωή του Άγη κρέμεται από την Βικτώρια

Η Στέλλα βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Ο λόγος είναι η παρουσία του εισαγγελέα Χρήστου Γιακωβάκη στη ζωή της. Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και παρά τις επαγγελματικές του διαφωνίες φαίνεται να ταιριάζουν πολύ.

Η σχέση τους μάλιστα προχώρα και αποφασίζουν να γίνουν επίσημα ζευγάρι. Η Στέλλα χαμογελάει ξανά ύστερα από πολύ καιρό και εκείνος της δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, πιο τρυφερό, κάτι που την συγκινεί και την κάνει να τον ερωτευτεί περισσότερο.

Μάλιστα, όπως θα δούμε ο Χρήστος σύντομα γνωρίζει και τον πατέρα της δικηγόρου, τον Τάσο και εκείνος αμέσως αντιλαμβάνεται πως η σχέση της κόρης του αυτή τη φορά θα κρατήσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *