Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης οργανώνει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του

 

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης οργανώνει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Ιπποκράτη όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο», ενώ το φάντασμα της Κλαίρης τον βασανίζει.Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης οργανώνει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του

 

Ο Ιπποκράτης γνωρίζει τον Πέτρο για πρώτη φορά και το κλίμα είναι ψυχρό και αμήχανο καθώς ο πρώτος αρχίζει να ανακρίνει τον νεαρό θέλοντας να μάθει για τον ίδιο και το παρελθόν του.

Αλλά και ο Πέτρος νιώθει ότι αυτός ο άντρας πρέπει να κρύβει κάτι. Εντωμεταξύ αργότερα η Ειρήνη στριμώχνει τον Ιπποκράτη να της πει για την ταυτότητα της γυναίκας του, της Κλαίρης, που βρήκε στην ντουλάπα της.Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης οργανώνει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτή θα είναι η αντίδραση των γονιών του Μανόλη για τη Κλαίρη

Εκείνος όμως με τον τρόπο του καταφέρνει να μην της απαντήσει ξεκάθαρα, ενώ αργότερα καταλαβαίνει ότι ο Άγγελος έχει μπει στο γραφείο του. Τότε συνειδητοποιεί ότι ο κλοιός στενεύει. Παράλληλα ο Άγγελος μιλάει στον Πέτρο και του αποκαλύπτει τι βρήκε στο συρτάρι του προϊσταμένου του.

Παράλληλα η Δήμητρα λέει στην Ειρήνη για να την προειδοποιήσει ότι η φιλία της με τον Πέτρο δεν θα αρέσει στον Ιπποκράτη, ενώ την ίδια ώρα εκείνος βρίσκει τρόπο να της κόψει τα φτερά και να την κάνει να παραμείνει στην Ελλάδα ξεχνώντας τα όνειρά της για τη Γαλλία και τα αρώματα.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια 156, 157, 158, 159, 160

Εντωμεταξύ ο Ορφέας συνεχίζει να σκέφτεται τη νύχτα που τους εγκατέλειψε η Κλαίρη, ενώ ο Ιπποκράτης όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο», σκέφτεται πως θα γίνει να ξεχαστεί εντελώς εκείνη η βραδιά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *