Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται χωρισμός βόμβα

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται χωρισμός βόμβα

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται χωρισμός βόμβα

 

Έρχεται διαζύγιο βόμβα που θα ταράξει τις ισορροπίες, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Ένα αγαπημένο ζευγάρι, θα αποφασίσει να πάρει χωριστούς δρόμους και να υπογράψει τη διάλυση του γάμου του.. Ποιο θα είναι αυτό;Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται χωρισμός βόμβα

Η κατάσταση ανάμεσα σε Ισίδωρο και Αμαλία χειροτερεύει, στην γη της ελιάς. Η Αμαλία φέρεται απαράδεκτα και δείχνει τον χειρότερό της εαυτό, με αποτέλεσμα όλοι να εμφανίζονται ενοχλημένοι από την παρουσία της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το νυφικό της θα βαφτεί με αίμα -Ένας αρραβώνας και μια κηδεία

Θεωρεί πως στα χέρια της έχει τεράστια δύναμη λόγω του Ισίδωρου και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει. Ο Μάνος προσπαθεί να εξηγήσει πλαγίως στον πατέρα του πως η γυναίκα που αποφάσισε να παντρευτεί, κοιτάζει μόνο το συμφέρον της.

Ο Ισίδωρος, όσο κι αν κλείνει τα μάτια του, ξέρει πως η Αμαλία ξεφεύγει και πως αν συνεχίσει έτσι, η κατάληξη δε θα είναι καλή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική σε ψυχιατρική κλινική

Πράγματι, εκείνη βλέπει πως ο σύζυγός της αρχίζει να απομακρύνεται και ξεκινάει τα παλιά, δείχνοντάς του τον καλό της εαυτό, για να τον πάρει με το μέρος της.

Δυστυχώς, όμως, ο Ισίδωρος σκέφτεται έντονα να της ζητήσει διαζύγιο και να βάλει ένα τέλος σε αυτόν τον παρανοϊκό γάμο που έχει ταράξει τις ισορροπίες, στην γη της ελιάς. Άραγε, θα πάρει την απόφαση;

Ποια στάση θα κρατήσει η Αμαλία;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *