Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία υποκύπτει στη μοίρα της

 

Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία υποκύπτει στη μοίρα της

Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία υποκύπτει στη μοίρα της

 

Εξελίξεις που καθηλώνουν έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών, καθώς η Γεωργία υποκύπτει στη μοίρα της και χωρίζει τον Πάρη.

Σκέφτεται το παιδί της και υποκύπτει στις απειλές του Χριστόφορου

Η δίκη του Πάρη βρίσκεται σε εξέλιξη και όλοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ανησυχούν για την έκβασή της. Ο Πάρης ζητά από τους δικαστές την υποδειγματική του τιμωρία για τον βιασμό της Αμαλίας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Άσπα αποδίδει δικαιοσύνη για τον θάνατο του Αγγέλου

Η Γεωργία ακούγοντας τον δεν αντέχει, βγαίνει αμέσως έξω από την αίθουσα και αρχίζει να κλαίει με λυγμούς, καθώς δεν καταλαβαίνει γιατί κράτησε ο Πάρης αυτή τη στάση, αφού έτσι θα επηρεαστεί η σχέση τους αλλά και το μεγάλωμα του παιδιού.

Εντωμεταξύ μπορεί ο Πάρης σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, να καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τον βιασμό της Αμαλίας, καθώς όμως τιμωρήθηκε με αναστολή, είναι ελεύθερος και είναι έτοιμος να βρει μια λύση, έτσι ώστε να μην χωρίσουν με τη Γεωργία.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη Spoiler: Η Φιλιώ πεθαίνει

Έτσι προσπαθεί να πείσει τον Χριστόφορο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παράλληλα όμως ο Χριστόφορος προειδοποιεί τη Γεωργία ότι δεν θα σταματήσει να διεκδικεί τον εγγονό του εάν εκείνη δεν χωρίσει από τον Πάρη.

Έτσι η Γεωργία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Ο παράδεισος των Κυριών», αναλογιζόμενη το καλό του παιδιού της, αναγκάζεται να υποκύψει στις απειλές του και να χωρίσει…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *