Η Γη της Ελιάς: Ο άνδρας που κάνει κόλαση τη ζωή της Χάιδως

 

Η Γη της Ελιάς: Ο άνδρας που κάνει κόλαση τη ζωή της Χάιδως

Η Γη της Ελιάς: Ο άνδρας που κάνει κόλαση τη ζωή της Χάιδως

Συγκλονίζει η συνέχεια στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» καθώς ένας αδίστακτος άνδρας εμφανίζεται και νέος εφιάλτης ξεκινά για τη Χάιδω.

Η Χάιδω τρέμει για την απόλυτη καταδίκη της

Η Χάιδω αναγκάστηκε να σκοτώσει τον αδελφό του Βαφέα, όταν εκείνος προσπάθησε να σκοτώσει τον Φίλιππο θέλοντας να εκδικηθεί για τον φόνο του Στέλιου. Τώρα φτάνει η ώρα της δίκης για τον φόνο του Σωτήρη και οι αγαπημένοι της άνθρωποι στέκονται στο πλευρό της Χάιδως, καθησυχάζοντάς την ότι θα γλιτώσει αφού βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρόσεξε τι λες γιατί θα το μετανιώσεις πικρά»

Η δίκη θα φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών που θα επηρεάσει πολλούς. Υπέρ της στο δικαστήριο καταθέτουν τόσο ο Φίλιππος και η Βασιλική, όσο και ο Παρασκευάς αλλά και ο Μιλτιάδης, ο ετεροθαλής αδελφός του θύματος.

Εντωμεταξύ ο Λυκούργος, γνωρίζοντας πλέον και τους τρεις φόνους που έχει κάνει η Χάιδω κάνει τα πάντα για να μην μπει στη φυλακή. Όμως σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή της ένας μυστηριώδης άντρας που σκοπεύει να την καταστρέψει και αυτός είναι ο αδελφός του πατέρα του Στέλιου και του Σωτήρη Βαφέα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Νέα απειλή για την Μαργέτα

Αυτός είναι ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, ο οποίος σκοπεύει να εκδικηθεί τη Χάιδω και να την στείλει για πάντα στη φυλακή.

Η Χάιδω όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της δίκης εξαιτίας του και αυτό που φοβάται είναι μήπως αυτός αποκαλύψει όλη την αλήθεια, κάτι που θα έχει ως συνέπεια την καταδίκη της.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *