Survivor: Ποιος αποχώρησε χθες 21/2; Γιατί έφυγε η Πηλιάκη;

Βραδιά με διπλή αποχώρηση στο Survivor με άλλους να κλαίνε με αυτή την έκβαση και άλλους να σοκάρονται. Ποιος τελικά αποχώρησε χθες 21/2 από το Survivor και γιατί ο Λιανός ανακοίνωσε ότι η Όλγα Πηλιάκη έφυγε εκτάκτως για την Ελλάδα, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία;

Ανδρική υπόθεση χθες 21/2 η μονομαχία στη δοκιμασία αποχώρησης. Νίκος Γκάνος, Αλέξης Παππάς, Σταμάτης Ταλαδιανός και Θοδωρής Τουρκογεώργος πάλεψαν για την παραμονή τους μ’ έναν τελικά να μη βρίσκεται σε καλή μέρα σε ότι αφορά το στόχο.

 

Ποιος αποχώρησε χθες 21/2 από το Survivor

Ανάμεσα σε Νίκο Γκάνο και Θοδωρή Τουρκογεώργο κρίθηκε χθες 21/2 το αποτέλεσμα της μονομαχίας, καθώς τόσο ο Σταμάτης Ταλαδιανός όσο και ο Αλέξης Παππάς, επικράτησαν στα πρώτα ματσαρίσματα έναντι των δύο φιναλίστ. Τελικά ο τραγουδιστής Νίκος αποχώρησε έχασε καθώς δεν ήταν σε καλή μέρα σε ότι αφορά το στόχο.

“Δεν ήμουν εύστοχος σήμερα. Ευχαριστήθηκα όμως πολύ όλη την εμπειρία από την αρχή που ήμουν εδώ και πιστεύω ότι έκανα πολύ δυνατές φιλίες εδώ μέσα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, πέρασα πολύ ωραία και φεύγω με ψηλά το κεφάλι και χαρούμενος” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής, αγκαλιάζοντας στη συνέχεια τις φίλες του, Μαρία Αντωνά και Ασημίνα Χατζηανδρέου που πλάνταξαν στο κλάμα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor : Μπροστάρης ο Μπολέτσης, ανεβασμένη Σταυρούλα και η τηλεθέαση!

Πάντως ο Γκάνος πριν αποχωρήσει έσπευσε να αναφερθεί στο πλαίσιο της προσωπικής συνέντευξης στον Αλέξη Παππά, ο οποίος επίσης ήταν υποψήφιος, εντάσσοντάς τον σε μία νέα γενιά buller. “Καταρχάς ο Αλέξης είπε ότι έχουμε εμμονή, εγώ και η Μαρία, για να τον ψηφίζουμε συνέχεια. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει γιατί αγωνιστικά είναι κατώτερος.

Επίσης, θεωρώ ότι ο Αλέξης είναι ένα είδος νέας γενιάς buller. Γενικά δεν μιλάω πολύ, το έχει καταλάβει ο κόσμος. Δεν με νοιάζει να φανώ, δεν με νοιάζει να έχω τηλεοπτικό χρόνο, δεν λέω πολλά αλλά κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα σημείο που λες ότι δεν γίνεται άλλο και πρέπει να τα πεις, σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε αναφερόμενος σε πρώην παίκτη των μαχητών:

Έχω να πω λοιπόν για τον Αλέξη ότι όλο αυτό που είχε γίνει τότε, που είχε πει ο Χρήστος για τον Λαμάι ότι «θα τον κάνω σε μια βδομάδα να φανεί μισογύνης. τραμπούκος και όλα αυτά», είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Ήμουν και γω μπροστά όταν το είπε. Επίσης, το επόμενο περιστατικό ήταν σε ένα ceremony που είπε «θέλετε να εκθέσω τον Γιάννη από την μπλε ομάδα;» και γελούσε, εδώ έρχεται και το buller που λέω. «Θα τον ρωτήσω κάτι και δεν θα ξέρει τι να πει» είπε και όντως έτσι έγινε” συμπλήρωσε ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 29/4 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

 

Γιατί έφυγε εκτάκτως και η Όλγα Πηλιάκη

Αντίο στο Survivor εκτάκτως και λόγω υγείας είπε η Όλγα Πηλιάκη, η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι με απόφαση γιατρών. Συγκεκριμένα η παίκτρια των διασήμων εδώ και λίγες ημέρες νοσηλευόταν σε κλινική λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε με τον αυχένα της. Ωστόσο, έπειτα από μία σειρά απαραίτητων εξετάσεων το ιατρικό team εκτιμώντας την κατάστασή της έκρινε ότι θα ήταν προτιμότερο να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τις εξελίξεις επιβεβαίωσε με σχετική ανακοίνωσε και ο Γιώργος Λιανός:

“Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η Όλγα Πηλιάκη βρίσκεται στην κλινική της τελευταίες ημέρες, βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις μέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο να μη συνεχίσει στο Survivor. Η Όλγα λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού” είπε ο παρουσιαστής για την Όλγα Πηλιάκη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *