Η Μάγισσα: Η Δαμιανή σφάζει την Αναστασία

Νέες καθηλωτικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στη σειρά «Η Μάγισσα», με τη Δαμιανή να μην διστάζει να επιτεθεί στην Αναστασία.

Η Δαμιανή επιτίθεται χωρίς έλεος στην Αναστασία

Η Δαμιανή θέλει τόσο πολύ να δει τον Τζανή καπεταναίο των Λασκαραίων που δεν θα διστάσει να αφήσει στο διάβα της και άλλα πτώματα. Ο αδίστακτος χαρακτήρας της έχει ήδη φανεί αφού σκότωσε το ίδιο της το εγγόνι. Είναι αδυσώπητη και δεν τη σταματάει τίποτα.

Ο Τzανής που βρίσκεται τελικά μετά τα σκλαβοπάζαρα και τις κακουχίες που πέρασε εξόριστος από τους Λασκαραίους βρίσκεται στον πύργο των Γερακάρηδων, τους οποίους προσπαθεί να πείσει να συμμαχήσουν μαζί του ώστε να επιτεθούν στους Λασκαραίους και εκείνος να πάρει τον έλεγχο του πύργου. Εντωμεταξύ η Δαμιανή, η οποία διαφωνούσε με την επιλογή του Μιχαήλ και δεν ήθελε τον Μάρκο για αρχηγό της σειριάς, στέκεται στο πλευρό του.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει, επεισόδια 49-50

Η Αναστασία όμως σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθeατής την πιάνει να βοηθάει τον εξόριστο Τζανή. Φοβούμενη μήπως αποτύχει το σχέδιο του γιου της η Δαμιανή που είναι υπεύθυνη για τον θάνατο πολλών προσώπων, θα αποφασίσει όπως θα δούμε στη «Μάγισσα» να βγάλει από τη μέση μόνη της την Αναστασία πριν προλάβει να ενημερώσει τον Μάρκο και τον Μιχαήλ.

Έτσι πιστεύοντας ότι έχει κάνει το τέλειο έγκλημα βρίσκει αυτή τη φορά απέναντι της τη Ρηνιώ, που δεν κουκουλώνει τις βρωμιές ακόμα και αν υπεύθυνοι για αυτές είναι δικοί της άνθρωποι. Άραγε είναι τόσο σκληρή που θα μπορέσει να βγάλει από τη μέση και την ίδια της την κόρη;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 226 , 227 , 228 , 229

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *