Η Γη της Ελιάς: Οι δυο ήρωες που πέφτουν νεκροί στη συνέχεια

 

Η Γη της Ελιάς –

Η Γη της Ελιάς: Οι δυο ήρωες που πέφτουν νεκροί στη συνέχεια

 

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, καθώς θα δούμε δύο από τους ήρωες να πέφτουν νεκροί.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία με επικεφαλή τον Κουράκο, οργανώνει ολόκληρη επιχείρηση, προκειμένου να σώσει την Δήμητρα και τον Λάμπρο από τα χέρια του Ρουσσέα.

Την ώρα που ο τελευταίος έχει δέσει την αστυνόμο και την βασανίζει, προκειμένου να του αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, η Τούλα βλέπει από το παράθυρο πως έξω από το σπίτι βρίσκονται περιπολικά και αστυνομικοί.Η Γη της Ελιάς: Οι δυο ήρωες που πέφτουν νεκροί στη συνέχεια

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ αναζητά δότη νεφρού

Έτσι, ενημερώνει τον Ρουσσέα πως πρέπει να κινηθούν άμεσα γιατί κινδυνεύουν και αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν την Δήμητρα και τον Λάμπρο ως ασπίδα, κρατώντας φυσικά στα χέρια τους και όπλα.

Εκείνη την ώρα όμως, μπουκάρουν στο σπίτι οι αστυνομικοί μαζί με τον Κουράκο και ζητούν να τους αφήσουν ελεύθερους, αλλιώς θα πυροβολήσουν.

Εκείνοι φυσικά αρνούνται και τότε η Δήμητρα κλωτσάει τον Ρουσσέα δυνατά και καταφέρνει να ξεφύγει, το ίδιο και ο Λάμπρος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα χωρίζει τον Λευτέρη εξαιτίας του Παύλου

Μέσα σε δευτερόλεπτα αρχίζουν οι πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα ο Ρουσσέας και η Τούλα να πέσουν κάτω νεκροί, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *