Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο συγκινητική σκηνή

 

Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο συγκινητική σκηνή

Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο συγκινητική σκηνή

 

Την πιο συγκινητική σκηνή στην Μάγισσα θα δούμε λίγο πριν το φινάλε της σειράς και αυτή φυσικά έχει πρωταγωνιστές τον Αντρέι και την Θεοφανώ.

Ο Ρώσος την βρίσκει στον Πύργο των Γερακάρηδων και ο διάλογος που ακολουθεί μεταξύ τους είναι καθηλωτικός.

“Χάρη σε εσένα κατάφερα να γυρίσω” λέει η Θεοφανώ στον Αντρέι. “Γύρισες από πού;”. “Ήμουν χαμένη. Μόνο σκοτάδι υπήρχε γύρω μου. Σε είδα μπροστά μου και με φίλησες. Και γύρισα”. “Είδες και εσύ το ίδιο όνειρο;” της απαντάει ο Αντρέι.

“Δεν ήταν όνειρο στα αλήθεια μας βρήκες. Όπως με έβρισκες πάντα” του απαντάει εκείνη. Ο Αντρέι την ρωτάει: “Πες μου τι έγινε στο Ταίναρο. Πώς έκανες τον Σπήλιο να αλλάξει στάση; Του είπες ότι έχετε τον ίδιο πατέρα αλλά αποκλείεται να σε προστατεύει για αυτό τον λόγο. Το αντίθετο θα έκανε”.

 

Η Θεοφανώ του απαντάει:

“Πολλά συνέβησαν από τον καιρό που χωριστήκαμε. Δεν έχει νόημα να στα εξιστορήσω. Ξέρω ότι θέλεις να καταλάβεις” και τότε ο Αντρέι πάει να χαϊδέψει το χέρι της Θεοφανώς και εκείνη τραβιέται. “Το μόνο που θέλω είναι να είμαστε μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Δολοφονική επίθεση κατά της Μιράντας

Να πάρουμε το παιδί μας και να γυρίσουμε σε εκείνο το ευλογημένο σπίτι ή όπου αλλού λαχταράς και ακόμα μπορούμε” της λέει.

 

Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο συγκινητική σκηνή

Η Θεοφανώ το αρνείται και ο Αντρέι συνεχίζει:

“Ακόμα μπορούμε, καρδιά μου μπορούμε, θα πάρω αυτή την στιγμή ένα άλογο και θα πάμε στο μέρος που το κρατάνε. Ακόμα μπορούμε να φύγουμε και να μην κοιτάξουμε πίσω” με την Θεοφανώ να λέει: “Δεν θα τους παρατήσεις. Δεν θα αφήσεις τον σκοπό για τον οποίο πάλεψες, θα ήσουν δυστυχισμένος”.

 

Ο Αντρέι της λέει:

“Δυστυχισμένος ήμουν όλο αυτό τον καιρό, χωρίς εσένα, στο ξανά είπα, για έναν σκοπό πέταξα κάποτε την ζωή μου για να δίνω ξένες μάχες και άφησα τον μόνο άνθρωπο που είχα, την στιγμή που με χρειαζόταν περισσότερο.

Δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος.” Τότε η Θεοφανώ του απαντά:”Δεν είναι το ίδιο” και ο Αντρέι θα έρθει πιο κοντά της και θα της επισημάνει: “Όχι, είναι πιο σημαντικό, γιατί εσύ κατάφερες να ανοίξεις την καρδιά μου. Και την γέμισες, Θεοφανώ, εσύ με βρήκες, εσύ με έσωσες”.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σοκ στη δίκη: «Ο Πέτρος επιτέθηκε και όπλισε πρώτος»

 

Η Θεοφανώ θα κρατήσει την ίδια στάση και θα απαντήσει:

“Αυτή την φόρα δεν ήρθες για να δώσεις ξένες μάχες, αλλά την δική σου. Ήρθες να πολεμήσεις για ένα ιδανικό που πιστεύεις”.

Ο Αντρέι θα της απαντήσει: “Αν με κοιτούσες έστω για μια στιγμή θα καταλάβαινες πόσα εννοούσα από όλα αυτά που σου λέω”.

Τότε εκείνη γυρνάει τον κοιτάει και του λέει: “Τότε θα καταλάβεις πως δεν είμαι πια η ίδια. Στο είπα”. “Είσαι της απαντάει ο Αντρέι, θα σου κρατάω το χέρι και θα σε βγάλω από όπου και αν έχεις εγκλωβιστεί. Μην με αφήνεις”.

Η Θεοφανώ του απαντάει: “Θα είμαι πάντα κοντά σου, αλλά μην με εμποδίσεις σε παρακαλώ και μη μου κακιώνεις, πρέπει να φτάσω στο τέλος”.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *