Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος Δίνει Τελεσίγραφο Στην Μαρίνα

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος Δίνει Τελεσίγραφο Στην Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος γίνεται έξαλλος με την Μαρίνα και ξεκινάει τις απειλές, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι αυτό χωρίζει, με την Μαρίνα να μην αντέχει άλλο την συμπεριφορά του συζύγου της, αλλά και το κρυφτό αυτό στη σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Μάνος δίνει τελεσίγραφο στην Μαρίνα

Μετά την επίθεση του Ισίδωρου στο δρόμο, όλα άλλαξαν ξανά. Η Μαρίνα άρχισε να επιμένει στην αλλαγή, με τον Μάνο να αρνείται να ακολουθήσει. Έτσι, ο χωρισμός αυτός έγινε μονόδρομος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένας γάμος κι ένας θάνατος ανατρέπουν τα πάντα

Ο Μάνος δεν πίστεψε ποτέ πως η Μαρίνα είναι ικανή να τον χωρίσει, στην γη της ελιάς. Τα τηλέφωνα ξεκίνησαν, με την ηρωίδα να αρνείται να επιστρέψει. Οι απειλές του Μάνου δε την τρομάζουν πια…

Ο Μάνος της δίνει τελεσίγραφο. Της τηλεφωνεί και της αναφέρει πως εάν δε γυρίσει πίσω, θα την απομακρύνει οριστικά από τη ζωή του. Γίνεται έξαλλος, αλλά μέσα του ελπίζει πως η αγαπημένη του θα αλλάξει γνώμη. Μάταια, όμως…

Η Μαρίνα, έξαλλη, του κλείνει το τηλέφωνο. Είναι κάθετη. Ο Μάνος αντιλαμβάνεται πως -πλέον- θεωρείται χωρισμένος και βγαίνει να το γιορτάσει. Γνωρίζει τη Ζωή, φίλη της Ελένης, η οποία τον πολιορκεί έντονα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο παπα Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα

Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο δημιουργείται. Όπως είχε αναφέρει και η Αντιγόνη Νεοφύτου σε συνέντευξή της στο TV Mania: «Θα υπάρξουν και τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους. Αυτό την ταρακουνάει και τον χωρίζει. Τώρα, αν τα ξανά βρουν, δε ξέρω… Η Μαρίνα δεν αντέχει άλλο να κρύβονται. Νιώθει, επίσης, πως δεν είναι η προτεραιότητά του».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *