Σασμός: Ο Νικηφόρος στρέφει το όπλο του στον Μαθιό

Ο Νικηφόρος αλλάζει χαρακτήρα κι ο ήρωας ξαφνικά θολώνει στο «Σασμό» απειλώντας τον Μαθιό. Τι συμβαίνει με τον νεαρό Κρητικό και τι προκαλεί την οργή του;  Σασμός: Ο Νικηφόρος στρέφει το όπλο του στον Μαθιό

Ο Νικηφόρος έχει περάσει πολλά στη ζωή του. Ο σταυρός που κουβαλάει η οικογένεια και το όνομά του είναι πολλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζει και σύντομα θα τα μάθει.

Όλοι ανυπομονούν για τη στιγμή που ο Νικηφόρος θα μάθει επιτέλους ότι ο “λατρεμένος” θείος του είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Αυτό, όμως, θα αργήσει ακόμη να έρθει. Ο νεαρός Σταματάκης αρχίζει να αποκαλύπτει την αλήθεια για την οικογένειά του: από τη μία τα μυστικά του πατέρα του, από την άλλη τη σχέση του Μαθιού με τη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος παθαίνει και ανακοπή – Μένει ένα θαύμα

Ο Μαθιός τον πλησιάζει και του εξομολογεί τη σχέση του με τη Βασιλική. Ο Νικηφόρος παρόλο που σοκάρεται, εν τέλει το αποδέχεται. Βέβαια, έχει μάθει τη μισή αλήθεια. Όταν μάθει την υπόλοιπη τα πράγματα θα αλλάξουν…

«Θα έρθει η στιγμή που ο ήρωάς μου θα “σκοτεινιάσει”. Από την αρχή της χρονιάς το ξέραμε και το λέγαμε πως θα συμβεί αυτό», αποκαλύπτει ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας σε συνέντευξή του στο TV24.

Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός κι η Βασιλική είχαν σχέση πίσω από την πλάτη του, στο «Σασμό». Θολώνει, νευριάζει, θυμώνει. Θα πάρει το όπλο και θα συμπεριφερθεί σαν “Κρητικός”.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άσχημο το τέλος για Ιουλία και Γιώργη

«Θα είναι ένας άλλος άνθρωπος. Θα εναντιωθεί σε όλους και σε όλα. Και θα το κάνει με την αγριότητα της ορεινής Κρήτης, στην οποία αναφέρεται η σειρά, δηλαδή στον τόπο που του έχει διδάξει πώς να φέρεται», συμπληρώνει ο ηθοποιός.

Δεν θα πει τίποτα στη Βασιλική, αλλά θέλει με τον τρόπο του να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του. Όπως τονίζει ο Γιώργος Αμούτζας στο TV24, ο Νικηφόρος θα μάθει για τη σχέση του θείου με τη μάνα του από σπόντα. Τότε όλα γύρω του θα αλλάξουν και οι σχέσεις του θα κλονιστούν.  Σασμός: Ο Νικηφόρος στρέφει το όπλο του στον Μαθιό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *