Σασμός: Η Εύα βάζει τέλος σε Αστέρη και Μαθιό;

 

Σασμός: Η Εύα βάζει τέλος σε Αστέρη και Μαθιό;

Σασμός: Η Εύα βάζει τέλος σε Αστέρη και Μαθιό;

 

Σε κίνδυνο θα μπουν οι ζωές του Μαθιού και του Αστέρη στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό καθώς μία έκρηξη στο αυτοκίνητο τους θα φέρει δραματικές συνέπειες.

Η Εύα είναι αποφασισμένη να βγάλει από την μέση τον Μαθιό, καθώς πιστεύει ότι αυτός ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της. Έτσι ετοιμάζεται ένα θανατηφόρο σχέδιο.

Η Εύα θα συναντήσει τον Μηνά, τον άνθρωπο που βοήθησε τον Αντρέα να βάλει εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Μαθιού, πλέκοντας το επόμενο σατανικό της σχέδιο. Θα του δώσει πολλά χρήματα για να τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του έναν μηχανισμό που όταν εκραγεί θα του αφαιρέσει ακαριαία τη ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β’ κύκλος: 210 , 211 , 212 , 213

Η Εύα διψάει για εκδίκηση και ο Μηνάς θα πάρει τα πρώτα χρήματα για το μεγάλο χτύπημα στον Μαθιό. Όπως διαβάζουμε στο youweekly και το Tv24 ο Μηνάς θα βρει την ευκαιρία να βάλει το εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του Μαθιού, όταν εκείνος θα λείπει.

Αυτό που δεν έχουν σχεδιάσει όμως, είναι ότι ο Μαθιός δεν θα είναι μόνος στο αυτοκίνητο, αλλά με τον αδερφό του, τον Αστέρη. Τα δύο αδέλφια θα πάνε να φυτέψουν βασιλικούς και θα επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο του Μαθιού.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός είναι ο νέος έρωτας του Ορέστη;

Η μοίρα τους επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη. Θα γίνει έκρηξη στο αυτοκίνητο και η Άνω Ποριά θα ταραχτεί συθέμελα ενώ την ίδια ώρα η Εύα αναχωρεί για Κροατία, πιστεύοντας ότι το σχέδιο της πέτυχε.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *