Η Μάγισσα: Από σκλάβος γίνεται αρχηγός των Λασκαραίων

 

Η Μάγισσα: Από σκλάβος γίνεται αρχηγός των Λασκαραίων

Η Μάγισσα: Από σκλάβος γίνεται αρχηγός των Λασκαραίων

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στην σειρά Η Μάγισσα, ειδικά όσον αφορά τον Τζανή, ο οποίος από σκλάβος γίνεται αρχηγός των Λασκαραίων, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του την Μεταξία!

Όπως έχουμε δει, ο Μάρκος έχει διώξει τον Τζανή από τον πύργο μετά την αποκάλυψη του ερωτικού του δεσμού με την Μεταξία και έτσι μένει στους δρόμους ολομόναχος.

Μάλιστα, δεν αργεί η στιγμή που πέφτει στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων που είχαν σκοπό να τον πουλήσουν σε κάποια μακρινή χώρα. Μέχρι που ο Μόφορης αποφασίζει να τον «αγοράσει» και τον πηγαίνει ως σκλάβο στον πύργο των Γερακάρηδων.

Ο Μόφορης εμφανίζεται στον Σπήλιο έχοντας φυλακισμένο τον Τζανή και του λέει σύμφωνα με το youweekly και το tv24: «Κοίτα τι ψαριά έπιασα, Σπήλιο», του λέει και εκείνος σοκάρεται που τον βλέπει έτσι:

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Οι Δεμερτζήδες θεωρούν τον Στέφανο Παράσχο νεκρό

«Εξαιτίας σου έφτασα εδώ που έφτασα, Λάσκαρη! Κι αυτό δεν θα περάσει έτσι! Μαζί με την κόρη μου ατιμώσατε το όνομά μου και τη σειριά μας και αυτό τιμωρείται με θάνατο», του φωνάζει όμως, ο Τζανής έχει άλλα σχέδια.

Συγκεκριμένα, ο τελευταίος προσπαθεί να πείσει τον Σπήλιο να συμμαχήσουν εναντίον των Λασκαραίων: «Πάντα ήθελες να γίνεις ισχυρός σαν τον πατέρα μου και τον Μάρκο!

Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο για να το πετύχεις. Πάντα με είχαν στο περιθώριο και τώρα δες πώς μου φέρθηκαν, αλλά ξέρω πώς θα τους ανατρέψω, αρκεί να με βοηθήσεις», λέει και ο Σπήλιος τον ρωτάει:

«Τι θέλεις να πεις; Θα προδώσεις τη σειριά σου;». Ο Τζανής του απαντάει: «Οχι! Θα αποδώσω τη δικαιοσύνη που αξίζει στη σειριά μου», και οι Γερακάρηδες δέχονται.

Την ίδια στιγμή, η Δαμιανή που μαθαίνει πού βρίσκεται ο Τζανής, πάει να τον συναντήσει και της προτείνει να σταθεί στο πλευρό του:

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Ευθύμης καρφώνει τον Παύλο για να σωθεί

«Θα γίνει επιτέλους, μάνα, αυτό που ονειρευόμασταν πάντα», της λέει και η Δαμιανή δέχεται. Έτσι λοιπόν, μητέρα και γιος συμμαχούν με τους Γερακάρηδες και καταφέρνουν να ανατρέψουν τον Μάρκο, μιας και η Δαμιανή τον εγκαταλείπει ενώ ο Μιχαήλ απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από κοντά του.

Έτσι, ο Μάρκος αποφασίζει να παραιτηθεί από αρχηγός προκειμένου να μπορέσει να ζήσει με τη Θεοφανώ.

Ο αμέσως επόμενος είναι ο Αντρέι, ο οποίος όμως αρνείται να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας, καθώς δεν τον ενδιαφέρει να διεκδικήσει τον θρόνο. Για αυτόν τον λόγο, ο Τζανής καταφέρνει να γίνει ο αρχηγός των Λασκαραίων και η Μεταξία μένει δίπλα του, αφού έχει ήδη χωρίσει με τον Μάρκο, όπως θα δούμε στην συνέχεια της Μάγισσας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *