Η Γη της Ελιάς: Σαπίζουν στο ξύλο την Δήμητρα – Την σώζει ο…

 

Η Γη της Ελιάς: Σαπίζουν στο ξύλο την Δήμητρα – Την σώζει ο…

Η Γη της Ελιάς: Σαπίζουν στο ξύλο την Δήμητρα – Την σώζει ο…

 

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, καθώς η Δήμητρα κάνει ένα μοιραίο λάθος στην υπόθεση με τους εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι την πιάνουν και την σαπίζουν στο ξύλο.

Συγκεκριμένα, η αστυνομικός, ψάχνοντας κι άλλα στοιχεία, μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά αυτή τη φορά κάνει ένα λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί και έτσι όλοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος παραβιάζει το σπίτι: «Εχουμε επισκέπτες εδώ», λέει η γυναίκα του Ρουσσέα κι εκείνος συμφωνεί:

«Αυτό είναι σίγουρο, μένει να δούμε ποιος είναι ο ποντικός και να τον πιάσουμε στη φάκα», της απαντάει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή απελπισμένη παίρνει τους δρόμους ζητώντας βοήθεια

«Φώναξε να βάλουν κρυφές κάμερες στο υπόγειο χωρίς να το μάθει κανείς, ούτε οι σεκιουριτάδες», κι έτσι άμεσα εγκαθιστούν κάμερες μέσα στο σπίτι για να μάθουν ποιος μπαίνει κρυφά.

Οι κάμερες μπαίνουν και η Δήμητρα, ξαναμπαίνει στο υπόγειο, όπου εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο Ρουσσέας και οι άντρες του της έχουν στήσει παγίδα και η Δήμητρα πέφτει μέσα, ενώ την συλλαμβάνουν και τον Λάμπρο. «Έλα, για πες μας τώρα ποιος σε έβαλε», τη στριμώχνουν όμως εκείνη δεν αποκαλύπτει τίποτα.

Έτσι, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αστυνόμος να βασανιστεί άγρια στο υπόγειο μιας και τη δένουν και τη χτυπούν με μανία, έχοντας ταυτόχρονα ένα όπλο κολλημένο στο κεφάλι της.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Πότε έρχεται το τέλος της Ευτυχίας – γιατί δεν «στεριώνουν» τα ζευγάρια στην σειρά

«Λέγε, γιατί δεν θα βγεις ζωντανή από δω μέσα», εκβιάζουν την Δήμητρα και επιμένουν να την ξυλοκοπούν προκειμένου να τους αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Ο Κουράκος συνειδητοποιεί ότι κάτι πάει λάθος και λέει:

«Δεν μπορούμε άλλο να περιμένουμε, θα τους σκοτώσουν» και έτσι δίνει εντολή για να επέμβουν και έτσι η αστυνομία στήνει επιχείρηση με για να σωθούν η Δήμητρα και ο Λάμπρος.

Μετά από μια σκληρή μάχη, τελικά καταφέρνουν να απελευθερώσουν τη Δήμητρα, αφήνοντας πίσω νεκρούς και τραυματίες, ενώ κατορθώνουν να συλλάβουν και κάποια μέλη της μαφίας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *