Η Μάγισσα: Τζανής και Δαμιανή κλείνουν στο μπουντρούμι τ….

 

Η Μάγισσα: Τζανής και Δαμιανή

Οι ισορροπίες πια έχουν χαθεί στη σειρά «Η Μάγισσα» και η Δαμιανή αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό του Τζανή μαζί με τον οποίον θα σπείρουν τον τρόμο.Η Μάγισσα: Τζανής και Δαμιανή κλείνουν στο μπουντρούμι τ….

 

Ο Κανέλλος στα χέρια Τζανή και Δαμιανής

Η Δαμιανή αποφασίζει να προδώσει τους Λασκαραίους και να ακολουθήσει τον Τζανή, ο οποίος αφού τον αγόρασε ο Μόφορης από το σκλαβοπάζαρο, βρέθηκε στον πύργο των Γερακάρηδων και συμμάχησε με τον Σπήλιο.

Διαβάστε Επίσης  Συντάξεις Νοεμβρίου 2022: Πότε πάνε ταμείο οι δικαιούχοι για πληρωμές

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», σύντομα ο Τζανής και οι Γερακάρηδες με τη βοήθεια της Δαμιανής θα καταλάβουν τον πύργο των Λασκαραίων και θα σπείρουν τον τρόμο σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής.

Μέσα στον πανικό που επικρατεί ο Μιχαήλ και ο Μάρκος θα καταφέρουν να τους ξεφύγουν και να πάνε να κρυφτούν στις σπηλιές.

Όμως ο Κανέλλος δεν θα προλάβει να διαφύγει και έτσι εγκλωβισμένος μέσα στον πύργο θα ζήσει τραγικές στιγμές όταν η Δαμιανή και Ο Τζανής θα προστάξουν να τον κλείσουν σε μπουντρούμι.

Διαβάστε Επίσης  Έφυγε από Θεσσαλονίκη το πρώτο μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία

Κλεισμένος στο μπουντρούμι ο Κανέλλος θα συνειδητοποιήσει, ότι η γυναίκα που αγάπησε δεν ήταν αυτή που έδειχνε, αλλά έκρυβε μέσα της μια αδίστακτη και σκληρή γυναίκα. Οι υποψίες του τώρα επιβεβαιώνονται.

Η Δαμιανή έπαιζε με τα συναισθήματά του και τον χρησιμοποιούσε για να πετύχει τα σχέδια της. Ο Κανέλλος πληγωμένος βαθιά από τον ανιψιό του και περισσότερο από εκείνη, θα φτάσει στα όρια του….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *