Survivor: Πόσα χρήματα πήρε η Ζωή Ασουμανάκη;

Μια ακόμη αποχώρηση από το Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 14/2 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και η παίκτρια που επιστρέφει στην Ελλάδα είναι η Ζωή Ασουμανάκη.

Η Miss International Greece 2023 από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην ομάδα των Διάσημων προκάλεσε εντάσεις, όχι τόσο στους Κόκκινους αλλά στους Μπλε, με τα… φιλάκια και τις πασαρέλες της!

Ωστόσο, αγωνιστικά δεν ήταν και τόσο καλή, για αυτό και τέθηκε ως υποψήφια προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα. Μαζί της ήταν η Όλγα, η Μαρία και η Κατερίνα. Στο τέλος, μονομάχησε με την Αντωνά, η οποία κέρδισε την Ζωή, με αποτέλεσμα να την βγάζει εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler : Μπαίνει ο Κατσούλης στο Survivor;

Πόσα χρήματα πήρε η Ζωή Ασουμανάκη από το Survivor

Αναφορικά τώρα με τα χρήματα που πήρε η Ζωή από το Survivor, λαμβάνοντας υπόψιν πως κάθε εβδομάδα έπαιρνε 2.000 ευρώ, το τελικό ποσό που συγκέντρωσε φτάνει τις 6.000 ευρώ μιας και παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο 3 εβδομάδες.

Να τονίσουμε πως φεύγοντας από το παιχνίδι, η παίκτρια των Διάσημων είπε μεταξύ άλλων με βουρκωμένα μάτια: «Έβαλα ό,τι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ. Συγγνώμη στους Μαχητές αν είπα κάτι που σας πρόσβαλε».

Διαβάστε Επίσης  Φάνης Μπολέτσης-Survivor: Γόνος γνωστής οικογένειας ο παίκτης των Μαχητών που εκνευρίζει τους Διάσημους

Κατά την έξοδό της, μάλιστα, δεν δίστασε για τελευταία φορά να μοιράσει τα φιλάκια της στις δύο ομάδες!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *