Survivor 2024 spoiler 6/2: Αυτοί είναι οι 6 νέοι παίκτες – Τα ποσά που «ζαλίζουν»

 

Survivor 2024 spoiler 6/2: Αυτοί είναι οι 6 νέοι παίκτες - Τα ποσά που «ζαλίζουν»

Survivor 2024 spoiler 6/2: Αυτοί είναι οι 6 νέοι παίκτες – Τα ποσά που «ζαλίζουν»

 

Νέο «αίμα» στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor 2024 spoiler 6/2: 6 νέοι παίκτες πετάνε την Τρίτη για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ για μερικούς από αυτούς τα εβδομαδιαία ποσά που θα παίρνουν, «ζαλίζουν».

Μετά από την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι την Τετάρτη 31/1, οι μπλε περιμένουν και την αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη που θα επιστρέψει για ιατρικούς λόγους στην Ελλάδα.

Όπως σας έχουμε πει ο νεαρός Μαχητής αντιμετωπίζει πρόβλημα διαβίωσης στην παραλία λόγω δηλητηρίασης, όχι τροφικής. Αυτός ήταν ένας απρόβλεπτος παράγοντας που στερεί την ομάδα από έναν πολύ καλό αγωνιστικά παίκτη.

 

Survivor 2024 spoiler 6/2: Αυτοί είναι οι 6 νέοι παίκτες – Τα ποσά που «ζαλίζουν»

Ο Σωτήρη Λαμάι επιστρέφει με 2.000 ευρώ αμοιβή για τις δύο εβδομάδες που έμεινε στο Surviror 2024, καθώς οι συμφωνίες για τις αμοιβές των Μαχητών ανέρχονται στα 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 8/1: Αυτές είναι οι ομάδες – Πως χωρίζονται οι παίκτες

Η παραγωγή μετά από τις τελευταίες αποχωρήσεις ετοιμάζεται να ενισχύσει τους κόκκινους και τους μπλε με νέους παίκτες που ταξιδεύουν την Τρίτη 6/2 για να ενταχθούν στις δύο ομάδες του Survivor 2024.

 

Ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι τα πιο γνωστά ονόματα από τις προηγούμενες συμμετοχές τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δυο τους έχουν και τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο φετινό ριάλιτι, τα οποία αγγίζουν τις 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στις ομάδες του Survivor. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ποντάρει πολλά στη Σταυρούλα και τον Τζέιμς και περιμένει να ανεβάσουν το ενδιαφέρον του κοινού, άρα και την τηλεθέαση που φέτος δεν είναι ικανοποιητική.

Όπως ξέρουμε κι από τις προηγούμενες διοργανώσεις, το «μαξιλάρι ασφαλείας» για την παραγωγή του Survivor είναι το 20% στα ποσοστά τηλεθέασης. Φέτος τα νούμερα έχουν πέσει πολύ ακόμη και τις ώρες που το ριάλιτι παίζει «μόνο του».

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024 spoiler 13-4: Αυτούς τους καλλιτέχνες διάλεξαν να τραγουδήσουν διάσημοι και Μαχητές

Έτσι η ίντριγκα του Τζέιμς και η αγωνιστικότητα της Σταυρούλας, ίσως είναι αυτό που λείπει για να επιτευχθούν οι στόχοι της παραγωγής και του καναλιού.

Μαζί με τους παλιούς survivors, ταξιδεύουν και οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες που θα ενταχθούν στις δύο ομάδες. Συνολικά τρεις παίκτες θα ενισχύσουν την κάθε ομάδα.

Πρόκειται για την Κέλλυ Αραούζου, τον Κώστα Βουγιουκλάκη, τον Ανδρέα Δερμιτζάκη και τον Θεόδωρο Τουρκογιώργο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Θεόδωρος Τουρκογιώργος και ο Κώστας Βουγιουκλάκης θα πάνε στην ομάδα των Μαχητών. Ενώ ο Τζέιμς Καφετζής, η Κέλλυ Αραούζου καιο Ανδρέας Δερμιτζάκης θα πάνε στην ομάδα των Διασήμων.

 

πηγή: ieidiseis.gr

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *