Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 73, 74, 75, 76

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 73, 74, 75, 76

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: Περιλήψεις των επεισοδίων:73, 74, 75, 76. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο. Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 19/2/2024 ως τις 22/2/2024.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 73, 74, 75, 76

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 73 στις 19/2/2024
Επεισόδιο 69
Δευτέρα

Ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή. Η δραστηριότητά του και οι υποψίες του ενεργοποιούν τη μνήμη του Αντώνη, ο οποίος καταλήγει σε ένα συμπέρασμα, που θα ανατρέψει τα πάντα…

Η Αργυρώ αποφασισμένη πια να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη, κάνει κάτι που θα δώσει μεγάλη χαρά στην Καλλιόπη. Ο Αντώνης, πιο αποφασισμένος από ποτέ, ανακοινώνει κάποιες σκέψεις του στον Μαθιό, που θα τον ταράξουν.

Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με μία πρόταση που θα δυσκολευτεί να απορρίψει. Ο Μύρωνας έρχεται να δώσει στον Αστέρη χαρά με μία είδηση, η οποία μάλλον θα του δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.

Η Νάντια αρνείται να πιστέψει ότι δεν ήξερε για τον πατέρα του παιδιού της, και μη γνωρίζοντας την κατάστασή της θα την ταράξει πολύ, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Γιώργος θα κάνει μια προσπάθεια να αλλάξει τη στάση της Αργυρώς απέναντι στη Θοδώρα, την ίδια στιγμή που ο εισαγγελέας είναι κοντά στο να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 115 , 116 , 117 , 118 , 119

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 74 στις 20/2/2024
Επεισόδιο 74
Τρίτη

Η εντολή του νέου εισαγγελέα για έρευνα στα βουνά αναστατώνει τον Γιώργο, που βλέπει την ώρα της πληρωμής για το θάνατο του Οδυσσέα να πλησιάζει.

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά την ευτυχία τους σκιάζει η επικείμενη παράδοση του Μαθιού στις αρχές και η άρνηση της γιαγιάς Ειρήνης να συμπορευτεί μαζί τους.

 

Η αδιαθεσία της Βασιλικής αναστατώνει το Μαθιό, ενώ ο Δημήτρης δίνει συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να εξελιχθεί ομαλά η εγκυμοσύνη της. Η Στέλλα λαμβάνει όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται, για την αθωότητα του Παύλου.

Η Εύα συνεχίζει το διπλό παιχνίδι της και αποφασίζει να προσεγγίσει ένα νέο πρόσωπο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδιά της. Η είδηση ενός ξαφνικού θανάτου πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη, και ένας νέος κύκλος αβεβαιότητας ανοίγει.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 75 στις 21/2/2024
Επεισόδιο 75
Τετάρτη

Η Μαρίνα καυγαδίζει με τη γιαγιά Ειρήνη, για την απόφασή της να ανάψει το καντήλι του Βασίλη στο νεκροταφείο. Εκείνη της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στην προσέγγιση των δύο οικογενειών.

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα δειπνεί με τον Χρήστο, και οι δυο τους μοιάζει να έρχονται πιο κοντά. Ο Γιώργος παραμένει ανάστατος από τις ενέργειες του νέου εισαγγελέα, ενώ και ο Αντώνης διαπιστώνει ότι οι προθέσεις του παραμένουν άγριες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πόλεμος Μυρτάλης Και Ισίδωρου «Δε Θα Σου Αφήσω Ευρώ»

Η Εύα στοχοποιεί έναν νέο ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη, ενώ ο Παύλος αναγκάζεται να της ζητήσει συγγνώμη. Η Βασιλική ομολογεί την αλήθεια για το θάνατο του Λάζαρου στο Μανόλη. Λίγο αργότερα, θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν ευτυχισμένοι σχέδια για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα θα τους δείξει για ακόμη μια φορά, το πιο σκληρό της πρόσωπο.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 76 στις 22/2/2024
Επεισόδιο 76
Πέμπτη

Ενώ τα πράγματα δείχνουν να φτιάχνουν κάπως, για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, η ξαφνική κατάρρευση του Αστέρη αναστατώνει τους πάντες.

Οι εξετάσεις βγαίνουν καθαρές, ωστόσο ο Δημήτρης, εκφράζει τους φόβους του, για την κατάστασή του, στην Καλλιόπη. Αντώνης και Γιώργος θορυβούνται από την απόφαση του Χρήστου να γίνει επανέλεγχος του dna και να παρθούν πάλι δείγματα απ’ όλους τους Σταματάκηδες.

Η Εύα αναλαμβάνει και πάλι ενεργή δράση, για να αφεθεί ελεύθερος ο Παύλος. Η Ντίνα λέει στον Βαγγέλη να μείνει μακριά της. Η Αργυρώ ανακαλύπτει πως υπάρχει ακόμα ένα τρομερό μυστικό, που της κρύβουν Μαθιός και Βασιλική.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *