Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 59, 60

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 59, 60

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 59, 60. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 26/2/2023 έως τις 27/2/2023.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 59, 60

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 59 στις 26/2/2024
Επεισόδιο 59
Δευτέρα

Η Θεοφανώ ετοιμάζεται ν’ αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο κίνδυνο αλλά και μια συνταρακτική αποκάλυψη. Το χάρισμα της Θεοφανώς θα σταθεί γι’ άλλη μια φορά σύμμαχος της.

Ο Αντρέι θα καταφέρει να γλιτώσει απ’ τους Τούρκους, όμως ο κίνδυνος και για τους δυο δεν έχει περάσει ακόμα. Ο Τζανής προσπαθεί να πείσει τον Σπήλιο να συμμαχήσουν εναντίον των Λασκαραίων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Παύλος γίνεται το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 56, 57, 58

Θα δεχθούν οι Γερακάρηδες να ακολουθήσουν αυτόν τον παράτολμο δρόμο; Η Πολυξένη πρέπει να πάρει μια απόφαση. Θα ομολογήσει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους;

 

Ο Μάρκος πιστεύει πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Τζανής ενώ η Μεταξία βάζει ξανά στο κάδρο των ενόχων τη Δαμιανή. Η Θεοφανώ ετοιμάζεται ν’ αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο κίνδυνο αλλά και μια συνταρακτική αποκάλυψη.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 60 στις 27/2/2023
Επεισόδιο 60
Τρίτη

Η Θεοφανώ είναι συγκλονισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Αντρέι για την ταυτότητα του πατέρα της. Στον πύργο των Λασκαραίων ετοιμάζονται για την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Διαβάστε Επίσης  Τρία μίλια: Ο Μιχάλης παραδέχεται στην Κάτια τη σχέση του με τη Φωτεινή

Ο Αντρέι με τη Θεοφανώ επιστρέφουν και πάλι στον καταυλισμό των Τσιγγάνων. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι μ’ ένα δυσάρεστο γεγονός.

Ο Τζανής προτείνει στη Δαμιανή να σταθεί στο πλευρό του και κατά συνέπεια στο πλευρό των Γερακάρηδων. Θα δεχτεί η Δαμιανή να προδώσει την υπόλοιπη οικογένεια;

Η Θεοφανώ αποφασίζει ποιον δρόμο θ’ ακολουθήσει. Tης εκδίκησης ή μιας καινούριας ζωής μακριά απ’ όλους;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *