Η Μάγισσα: Η ζωή της Θεοφανώς βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο

 

Η Μάγισσα: Η ζωή της Θεοφανώς βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο

Η Μάγισσα: Η ζωή της Θεοφανώς βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο

 

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Μάγισσα με την ζωή της Θεοφανώς να βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο.

Δεν έχουν τέλος τα εμπόδια για την Θεοφανώ, η οποία είναι αποφασισμένοι να βρει τις απαντήσεις που θέλει για τον πατέρα της, έχοντας δίπλα της τον Αντρέι.

Το ταξίδι τους με τον Αντρέι στην Μονεμβασιά όμως, θα αποβεί μοιραίο. Κάποιος από τους υπηρέτες της Κυπριανής τους ακολουθεί, με σκοπό να σκοτώσει την Θεοφανώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος πετά τον Αλέξη στο δρόμο: «Απολύεσαι!»

Αναστατωμένη από την προφητεία της τσιγγάνας, η Θεοφανώ και ο Αντρέι φτάνουν στη Μονεμβασιά, ενώ στο κατόπι τους έχει πάρει ο υπηρέτης της Κυπριανής, χωρίς όμως ακόμα να έχει καταφέρει να εκτελέσει την εντολή της.

Αργότερα ο Αντρέι και η Θεοφανώ πέφτουν στα χέρια των Τούρκων οι οποίοι τους φυλακίζουν.

Η μόνη που μπορεί να τους σώσει είναι η γυναίκα που επισκέφτηκαν στη Μονεμβασία, η οποία κρατά στα χέρια της το κλειδί της ελευθερίας.

Διαβάστε Επίσης  Αγάπη παράνομη επεισόδιο 1-2 «Αρραβώνας και Γάμος»

Τελικά όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Αντρέι και η Θεοφανώ καταφέρνουν και γλιτώνουν από τους Τούρκους, όχι όμως και από τον άντρα που τους ακολουθεί, ο οποίος τελικά βρίσκει τον στόχο του και μαχαιρώνει την Θεοφανώ, με σκοπό η ζωή της να κινδυνεύει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *