Σασμός: Η Βασιλική στην Άσπα – «Είσαι ξεφτιλισμένη»

Σασμός: Η Βασιλική στην Άσπα – «Είσαι ξεφτιλισμένη»Η στιγμή που όλοι περιμέναμε, πλησιάζει. Η Βασιλική μαθαίνει για την Άσπα και για τη σχέση της με τον Στεφανή, στη σειρά Σασμός. Βλέπει με τα μάτια της πως η ερωμένη του συζύγου της, ήταν η καλή της φίλη, η Άσπα!

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται από έναν άνθρωπο που κανείς δε περίμενε. Όλα θα ανατραπούν ξανά, με την Βασιλική να πέφτει στα πατώματα, ουρλιάζοντας από απόγνωση και θυμό. Αισθάνεται προδομένη, μόνη.

Τα νέα φτάνουν παντού. Όλη η οικογένεια είναι αναστατωμένη. Η Άσπα προσπαθεί να δικαιολογηθεί, να αρνηθεί την σκληρή αλήθεια. Είναι, όμως, μάταιο… Η κατάσταση έχει ξεφύγει και δε μπορεί να κρυφτεί άλλο στα ψέματά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κάνει μια αποκάλυψη βόμβα

Σασμός: Η Βασιλική στην Άσπα – «Είσαι ξεφτιλισμένη»Το μεγάλο ξέσπασμα

Η αιτία για το μεγάλο κακό που ξεσπά, είναι ο Διονύσης. Ο Κώστας αρνείται να συμμετέχει στις βρωμοδουλειές του, με τον Διονύση να παίζει το τελευταίο του χαρτί: Αποκαλύπτει στον ξάδελφό του πως η Άσπα τον απατούσε με τον Στεφανή.

Σασμός: Η Βασιλική στην Άσπα – «Είσαι ξεφτιλισμένη»

Ο Κώστας γυρίζει σπίτι και βγαίνει εκτός εαυτού. Η Άσπα δυσκολεύεται να το αρνηθεί. Ο Κώστας ξεσπάει, την αρπάζει, την κακοποιεί. Μία σκηνή που θα σοκάρει το τηλεοπτικό κοινό, πλησιάζει…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Αργυρώ: «Η καρδιά μου λέει να είμαι μαζί σου»

Η Άσπα δε θα το αφήσει να περάσει έτσι. Θα κάνει μήνυση στον σύζυγό της για ξυλοδαρμό. Ο Κώστας, για να της κλείσει το στόμα, αλλά και για να την εκδικηθεί, θα πάει να πει όλη την αλήθεια, στο λάθος άτομο.

Πιάνει την Βασιλική και της αναφέρει πως η Άσπα ήταν η ερωμένη του Στεφανή, στη σειρά Σασμός. Η Βασιλική δε μπορεί να πιστέψει στα αυτιά της. Οι δύο γυναίκες στέκονται απέναντι. Ένας νέος πόλεμος ξεσπά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *