Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται ακραίος καυγάς μεταξύ των…

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται ακραίος καυγάς μεταξύ των…

 

Έρχεται ακραίος καυγάς, στα επόμενα επεισόδια.

Δύο φίλοι θα μαλώσουν πολύ άσχημα και θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες, πληγώνοντας σημαντικά ο ένας τον άλλον. Τι θα συμβεί και ποιοι θα πιαστούν οριακά στα χέρια;Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχεται ακραίος καυγάς μεταξύ των…

Δυστυχώς, στη μέση θα βρεθεί ξανά η Αριάδνη. Ο Στάθης, όσο κι αν η Ιουλία τον παρακαλά να συνετιστεί, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, να παρακολουθήσει την κόρη του! Και τότε είναι που την… πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αρχίζει να ερωτεύεται τον Κουράκο

Έξαλλος, ο Στάθης τρέχει στον Λυκούργο, προκειμένου να βρουν μαζί μια λύση για το κακό που τους βρήκε, στην γη της ελιάς. Ο Λυκούργος τον ενημερώνει πως γνωρίζει για τον παράνομο δεσμό και πως δε μπορεί να το διαχειριστεί… Ο ανιψιός του δεν ακούει κανέναν.

Ο Στάθης γίνεται έξαλλος! Δε πιστεύει σε όσα ακούει. Πώς είναι δυνατόν, ο καλός του φίλος να γνωρίζει κάτι τόσο σημαντικό και επικίνδυνο και να μη του το αποκαλύπτει, για να σώσουν την κατάσταση;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Καλλιόπη δολοφόνος: «Εσύ έδωκες εντολή να τον φάνε;»

Η φιλία αυτή διχάζεται.

Ο Στάθης και ο Λυκούργος ανταλλάζουν βαριές κουβέντες, στην γη της ελιάς. Τα βλέμματα όλων στρέφονται γύρω από την Αριάδνη και τον Χρήστο. Η παράνομη αυτή σχέση αναμένεται να σκάσει σαν κεραυνός σε όλη τη Μάνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *