Η Μάγισσα: Το τέλος της Δαμιανής έρχεται

 

Η Μάγισσα: Το τέλος της Δαμιανής έρχεται

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού το τέλος της Δαμιανής έρχεται.

 

Η Δαμιανή, ο πιο αδίστακτος ίσως, ρόλος στην Μάγισσα, τι μέλλον άραγε θα έχει με βάση τις αποτρόπαιες πράξεις της;

Η Δαμιανή φαίνεται πως σιγά σιγά χάνει έδαφος και αρχίζει η κατάρρευσή της, αφού η μία αποκάλυψη, διαδέχεται την άλλη στον Πύργο των Λασκαραίων.

Στα προσεχή επεισόδια, θα την δούμε να ανησυχεί για το μέλλον του Τζανή, μετά την αποκάλυψη της Κερασίνας για την παράνομη σχέση του με την Μεταξία.

Διαβάστε Επίσης  Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 33, 34, 35, 36

Η Δαμιανή φυσικά, γνώριζε αυτή την σχέση, αλλά θα παίξει ένα πολύ ωραίο θέατρο μπροστά στον Μιχαήλ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Παρ’ όλα αυτά, τα χειρότερα είναι αυτά που θα ακολουθήσουν για την Δαμιανή.

Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους κι έτσι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Δαμιανή και της λέει ότι ξέρει πως αυτή είναι η δολοφόνος του μωρού.

Η Δαμιανή δεν θα το αρνηθεί, αλλά ξέρει ότι ο Αντρέι δεν έχει στοιχεία και δεν θα μιλήσει. Κι όντως, η Δαμιανή δεν θα αποκαλυφθεί στην παρούσα φάση, αλλά θα την πληρώσει με την ίδια της την ζωή, η Πολυξένη, αφού θα το πάρει όλο πάνω της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τους πιάνει επ’ αυτοφώρω πάνω στο κρεβάτι

Φαίνεται λοιπόν, πως η Δαμιανή θα φτάσει ως το τέλος της Μάγισσας, χωρίς όμως να γνωρίζουμε την κατάληξη που θα έχει. Θα υπάρξει η θεία δίκη για εκείνη ή οι σεναριογράφοι, μας ετοιμάζουν εκπλήξεις;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *