Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Μπαίνει Στο Τμήμα Και Κάνει Δήλωση – Φωτιά

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Μπαίνει Στο Τμήμα Και Κάνει Δήλωση – ΦωτιάΣασμός Spoiler: Δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη… Η Θοδώρα μπαίνει στο τμήμα και κάνει μία δήλωση – φωτιά, στη σειρά Σασμός. Μία δήλωση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα στρέψει τα βλέμματα των αρχών αλλού.

     Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα μπαίνει στο τμήμα και κάνει δήλωση – φωτιά

Η Θοδώρα, απελπισμένη που ο στόχος της δεν πέτυχε, αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα. Θέλει να κάνει τον Πέτρο Βρουλάκη να υποφέρει, να πάρει το αίμα της πίσω για το κακό που της έκανε.

Η ίδια αισθάνεται ανακουφισμένη από τον χωρισμό του με την Σεμίνα. Πιστεύει πως κατάφερε να τον τσακίσει, να διαλύσει την ευτυχία του, όπως διέλυσε εκείνος τη δική της. Μόνο που ο Πέτρος θα ακολουθήσει το συναίσθημα και θα τρέξει ξανά στο πλευρό της Σεμίνας. Οι δυο τους θα ανταλλάξουν ένα καυτό φιλί, με τις ετοιμασίες των αρραβώνων να ξεκινούν από την αρχή.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει: Αγρίνιο, δεκαετία του ’80 με φόντο το νυχτερινό μαγαζί «Όνειρο»

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Μπαίνει Στο Τμήμα Και Κάνει Δήλωση – Φωτιά

Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Μπαίνει Στο Τμήμα Και Κάνει Δήλωση – Φωτιά

Τα νέα της επανασύνδεσης διαδίδονται παντού. Η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Πέτρος και η Σεμίνα είναι ξανά μαζί, με την οργή της να ξεχειλίζει. Δε θέλει να δει τον άνθρωπο αυτόν ευτυχισμένο και κάνει τα πάντα για να τον τσακίσει!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Θοδώρα οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα, θολωμένη από την οργή της, στη σειρά Σασμός. Ο Αντώνης και η Ντίνα την υποδέχονται, χωρίς να περιμένουν την βόμβα που αναμένεται να σκάσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ευθύμης και Νάντια στα μαχαίρια

Η Θοδώρα φωνάζει πως ο Πέτρος είναι ο φονιάς του Στεφανή, τονίζοντας πως τον είδε ο αδελφός της, αλλά φοβάται να το αποκαλύψει. Ο Αντώνης χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Οι έρευνες ξεκινούν, με την σύγκρουση ανάμεσα σε Θοδώρα και Μανώλη να είναι συγκλονιστική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *