Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια:50, 51, 52. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑLPHA. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 20/2/2024 έως τις 22/2/2024.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 50, 51, 52

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 50 στις 20/2/2024
Επεισόδιο 50
Τετάρτη

Μετά από έναν συζυγικό καβγά, ο Στασινόπουλος διαπιστώνει ότι οι κόρες του έχουν ξεπεράσει τα όρια που τους έχει βάλει και αποφασίζει ν’ αναλάβει δράση για να ξαναμπεί τάξη στην οικογένεια τους.

Σε αντίθεση με την κρίση στο δικό του σπίτι, το κλίμα στο αρχοντικό Προβιού είναι ευχάριστο. Πατέρας και γιος αποφασίζουν να επισκεφτούν μαζί τον Επιφάνειο στο μοναστήρι, ενώ η Ιουλία μένοντας στο σπίτι, έρχεται κοντά με τη Δέσπω, που της ζητά μια μεγάλη χάρη.

Παράλληλα η Χάδω επισκέπτεται ξανά το ορφανοτροφείο και αναζητώντας βοήθεια στα σχέδιά της, αποφασίζει να συναντήσει ένα πρόσωπο που έχει πρόσφατα έρθει στην Λάρισα και αναμένεται να ταράξει τα νερά.

Την ίδια ώρα, ο Επιφάνειος, επισκέπτεται έναν άνθρωπο από το παρελθόν του, που θα τον οδηγήσει σε μια μεγάλη ανατροπή, ενώ η Στάσα, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια μοιράζεται το μεγάλο μυστικό της Ιουλίας με το μόνο πρόσωπο που μπορεί να εμπιστευτεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ανατροπή: Θοδώρα και Τόλης παντρεύονται

Όμως, ο Γρηγόρης που ξεκινά τα μαθήματά του στην Αβερώφειο, βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 51 στις 21/2/2024
Επεισόδιο 51
Πέμπτη

Η Αλεξάνδρα μετά από μια σκληρή σύγκρουση με τον Απόστολο χωρίζει οριστικά, ενώ ο γιατρός Γκλαβάνης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Φιλιώ.

Και ενώ η επίσκεψη Επιφάνειου στις φυλακές, θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη, η συμπλοκή του Ρήγα με τον Σωτηράκη που πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Βαγγελίτσας, περιπλέκει τόσο τα πράγματα, που προκαλεί την άμεση επέμβαση του Στασινόπουλου, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν ο Δήμου του φέρνει σπίτι την μικρή του κόρη.

Στην προσπάθειά του να ισορροπήσει την κατάσταση, ζητά βοήθεια από την Στάσα, προκαλώντας της με τις εξομολογήσεις του, αμηχανία και έκπληξη.

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 47, 48, 49

Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης έρχεται σε ρήξη με την Ιουλία, καθώς πιστεύει ότι του έχει πει από την αρχή ψέματα για τον Προβιό, ενώ οι προσδοκίες της Δέσπως να παραμείνει στο σπίτι του Προβιού διαψεύδονται, καθώς ένα απρόσμενο εμπόδιο της χαλάει τα σχέδια.

Στην προσπάθεια του Ζαφείρη να συνεφέρει τον Γρηγόρη, εκείνος, απαρηγόρητος και θυμωμένος καθώς είναι, κάνει μια κίνηση που εκπλήσσει την Φιλιώ και σοκάρει την Κυριακούλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το φρικτό έγκλημα της Βαγγελιώς

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 52 στις 22/2/2024
Επεισόδιο 52
Παρασκευή

Ο Στασινόπουλος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σωτηράκη κι αναλαμβάνει δράση με την βοήθεια του υπενωμοτάρχη Δήμου. Εν τω μεταξύ η Κυριακούλα μετά από το αρχικό σοκ, όσων είδε να γίνονται μέσα στο ίδιο της το σπίτι, λιποθυμάει ξανά, κάνοντας το Γρηγόρη ν’ ανησυχήσει για την υγεία της.

Εκείνη όμως νοιάζεται μόνο για το γιο της και προσπαθεί να τον αποτρέψει να πάρει μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσει πικρά στο μέλλον.

Η Στάσα υποδέχεται το Ρήγα και τον μαλώνει για την επιπολαιότητα του να τσακωθεί με έναν άνθρωπο του υποκόσμου και να μπλεχτεί με την κόρη του Στασινόπουλου, ενώ εκείνος της υπόσχεται ότι θα συμμορφωθεί και θα προσπαθήσει να μην ξαναμπλέξει.

Στο αρχοντικό Προβιού έρχεται η ώρα του αποχωρισμού για τις ανιψιές του Λεοντίου, την ώρα που ο Χρήστος εξομολογείται στον πατέρα Επιφάνειο τις σκέψεις του για ό,τι συμβαίνει στο σπίτι και εκείνος, τον καλεί να μείνει στο μοναστήρι.

Στο καφενείο του Τυρνάβου, ο Γρηγόρης μιλώντας στην Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο, της ανακοινώνει ένα νέο, που θα την ξαφνιάσει δυσάρεστα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *