Σασμός: Η Αργυρώ ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού και της Βασιλικής

 

Σασμός: Η Αργυρώ ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός: Η Αργυρώ ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού και της Βασιλικής

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού και της Βασιλικής .

Μεγάλος καβγάς ξεσπά ανάμεσα στη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη στη σειρά Σασμός… Και αυτό γιατί η γιαγιά Ειρήνη επιμένει να θεωρεί ύπουλη την Καλλιόπη και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα στο ζήτημα της προσέγγισης Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, γεγονός που απογοητεύει τη Μαρίνα…

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα και ο Χρήστος δειπνούν μαζί, αφήνοντας για λίγο έρευνες, στοιχεία και αντιπαραθέσεις, και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος παραμένει ανάστατος από τις ενέργειες του νέου εισαγγελέα, ενώ και ο Αντώνης διαπιστώνει ότι οι προθέσεις του παραμένουν ανησυχητικές.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα διαλύει το γάμο του Στέφανου και της Μαργέτας

Η Εύα στοχοποιεί νέο ύποπτο για τη δολοφονία του Ευθύμη, ενώ ο Παύλος αναγκάζεται να της ζητήσει συγγνώμη. Η Βασιλική ομολογεί την αλήθεια για τον θάνατο του Λάζαρου στον Μανώλη και λίγο αργότερα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Νάντιας.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν όνειρα για το μέλλον, ωστόσο η μοίρα, που έχει πάντα διαφορετικά σχέδια, θα τους δείξει για ακόμα μια φορά το πιο σκληρό της πρόσωπο…

Στο μεταξύ η ξαφνική κατάρρευση του Αστέρη τούς αναστατώνει όλους. Αν και οι εξετάσεις του βγαίνουν καθαρές, η προσφορά του νεφρού του στην αγαπημένη του Αργυρώ, όπως φαίνεται, αρχίζει να έχει επιπτώσεις στη δική του υγεία.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Ράκος η Αμαλία: «Δεν είμαι μάνα σου»

Γι’ αυτό ο Δημήτρης εκφράζει φόβους για την κατάστασή του στην Καλλιόπη σύμφωνα με το Τηλέραμα. Αντώνης και Γιώργος θορυβούνται από την απόφαση του Χρήστου να γίνει επανέλεγχος του DNA και να ληφθούν εκ νέου δείγματα από όλους τους Σταματάκηδες!

Μετά από όσα έχει ακούσει, θέλει να εξακριβώσει… ποιος είναι ποιου! Η Εύα αναλαμβάνει και πάλι ενεργό δράση για να αφεθεί ελεύθερος ο Παύλος, ενώ η Ντίνα ζητά από τον Βαγγέλη να μείνει μακριά της.

Η Αργυρώ ανακαλύπτει πως υπάρχει ακόμα ένα τρομερό μυστικό που της κρύβουν Μαθιός και Βασιλική και για ακόμα μία φορά αναστατώνεται…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *