Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ εκθέτει την Αθηνά

 

Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ εκθέτει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ εκθέτει την Αθηνά

 

Η Φιλιώ με τη συμπεριφορά της απέναντι στον Τζον όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», εκθέτει την Αθηνά, η οποία έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Τζον και ο Ισίδωρος επιστρέφουν στη Μάνη από την Βοστώνη και θα έρθουν αντιμέτωποι ο καθένας με νέα προβλήματα. Από τη μια ο Ισίδωρος μαθαίνει από τον Μάνο για τη συμπεριφορά της Αμαλίας και τις συνεχείς συγκρούσεις που είχε μαζί της και εκείνος εκνευρίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και η Ασπασία στην Αρεόπολη

Ενώ όταν η Χάιδω αργότερα τον ενημερώνει για το πως της φέρθηκε η Αμαλία ο Ισίδωρος γίνεται έξω φρενών, κάνοντας τον να σκεφτεί ακόμα και τη διάλυση του γάμου του.

Από την άλλη ο Τζον έρχεται χαρούμενος που θα συναντήσει ξανά μετά από καιρό την Αθηνά, αλλά δεν φαντάζεται τι τον περιμένει.

Η Φιλιώ όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια της για την παρουσία του σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV και μάλιστα όταν εκείνος πάει να την χαϊδέψει αρχίζει να τον βρίζει άσχημα, κάτι που κάνει την Αθηνά να ντραπεί και να έρθει σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ παίρνει μία απόφαση που φέρνει την καταστροφή

Αργότερα η Φιλιώ της λέει ότι θέλει να φύγει από το σπίτι για να πάει να μείνει στη Μαργαρίτα, η οποία και εκείνη αντιμετωπίζει μια άγνωστη πλευρά του χαρακτήρα της Θεοδώρας, η οποία μετά μετανιώνει για το φέρσιμο της και της ζητά συγνώμη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *