Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια δηλητηριάζει τον Φώτη

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια δηλητηριάζει τον Φώτη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Βικτώρια δηλητηριάζει τον Φώτη.

 

Η Βικτώρια προκειμένου να μην μπει φυλακή δε διστάζει να κάνει έναν ακόμη φόνο.

Θέλοντας να κλείσει το στόμα του Φώτη του ρίχνει δηλητήριο και τον στέλνει στο νοσοκομείο που χαροπαλεύει. Τα ένοχα μυστικά σιγά σιγά αρχίζουν να βγαίνουν στο φως.

Ήδη ο Ντίνος έχει μάθει από τον Πάρη, τι έχει γίνει με τον παράδεισο κι αυτός με τη σειρά του μιλά στην Αμαλία. Έτσι, η Βικτώρια νιώθει ότι ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω της και ότι αρχίζει να χάνει την δύναμη και την επιρροή της σε αυτούς που εξουσίαζε έως τώρα.

Γίνεται λοιπόν ακόμα πιο επικίνδυνη και φροντίζει να κλείσει το στόμα στον Φώτη τον οποίο καλεί να συναντηθούν και του ρίχνει δηλητήριο στο ποτό του. Ωστόσο, δεν πεθαίνει αμέσως και μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Δεν μπορώ να με σχολιάζουν, Τρελαίνομαι…»

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, οι εξετάσεις όμως δείχνουν καρδιολογικό πρόβλημα και πουθενά δεν έχει εντοπιστεί το δηλητήριο που του έριξε η Βικτώρια. Την ίδια στιγμή η Μιράντα με την Αμαλία μαθαίνουν τα δυσάρεστα και πάνε στο νοσοκομείο όπου ο Φώτης τους αποκαλύπτει.

Η Βικτώρια πήγε να με σκοτώσει. Μου έριξε δηλητήριο για να μην αποκαλύψω τις βρωμιές της” τους ομολογεί και αμέσως χάνει τις αισθήσεις του. Αλλά δε δίνουν βάση στα λεγόμενά του καθώς νομίζουν ότι παραληρεί.

Τελικά, όπως θα δούμε στην πορεία ο Φώτης θα ζήσει για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Στο μεταξύ η Βικτώρια θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων και θα αρνηθεί τα στοιχεία που έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια και την ενοχοποιήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ζητώ να κηρυχθεί η κατηγορουμένη ένοχη»

Μάλιστα η Πολυξένη επειδή είχε ζήσει από το παρελθόν τις κρίσης του Χριστόφορου στο σπίτι ρώτα τι συμπτώματα έχει. “Πόνο στο στήθος και έντονη δυσφορία.

Ό,τι είχε δηλαδή και ο κύριος Μπουραντάς” τους θυμίζει και αυτό που συνέβη στην υγεία του Φώτη,  θα γίνει η αφορμή για να ανοιχτούν κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις του παρελθόντος.

Και σε συνδυασμό με όσα έχει αφήσει στο γράμμα του ο Άγις θα βάλουν και πάλι στο κάδρο την Βικτώρια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *