Σασμός: Η Εύα ρίχνει την Θοδώρα στην αγκαλιά του Γιώργου

 

Σασμός: Η Εύα ρίχνει την Θοδώρα στην αγκαλιά του Γιώργου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Εύα ρίχνει τη Θοδώρα στην αγκαλιά του Γιώργου.

 

Σε μεγάλο κίνδυνο θα μπει η ζωή της Θοδώρας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός και ο Γιώργος θα τρέμει από την αγωνία του μην τυχόν την χάσει.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι χώρισε πριν λίγο καιρό ωστόσο είναι δύσκολο να βγάλει ο ένας τον άλλον από το μυαλό του κι έτσι η Θοδώρα αποφασίζει να τον κερδίσει και πάλι, όπως διαβάζουμε στο Tivi Σίριαλ.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν μάθει πως οι δυο τους σχεδιάζουν να βγουν για ποτό και τότε η κοπέλα θα προσποιηθεί πως έχασε το πορτοφόλι της και θα πάει στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει βοήθεια.

Ο Γιώργος θα ανησυχήσει και όταν κάνει πως χάνει το βήμα της και πέφτει, θα τρέξει να την πάρει στην αγκαλιά του. Στη συνέχεια, θα του πει πως θέλει να γυρίσει σπίτι και θα της προτείνει να τη φιλοξενήσει στο δικό του

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κλέβει το μωρό του Δημοσθένη

Η Θοδώρα θα δεχτεί και έτσι κοιμούνται μαζί. Ωστόσο, την επόμενη μέρα έξω από το σπίτι του Γιώργου θα την περιμένει η Εύα και θα ανταλλάξουν λόγια βαριά. «Δεν σε βλέπω σαν αντίπαλο, Εύα.

Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ από σένα, ο Γιώργος δεν θα μπορούσε να σε ερωτευτεί. Και επίσης δεν έχει σταματήσει να είναι ερωτευμένος μαζί μου», θα της πει η Θοδώρα και τότε η Εύα θα περάσει στην αντεπίθεση.

«Δεν σε συμφέρει να μπεις μαζί μου σε ανταγωνισμό. Δεν χάνω ποτέ».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέες Ανατροπές – Κουράκος Και Χάϊδω Σε Σύγκρουση

Λίγη ώρα αργότερα, όταν η Εύα βρεθεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, θα μιλήσει με κάποιον συνεργάτη της και θα τον ρωτήσει: «Έχουμε έμπιστο άνθρωπο για να πειράξει τα φρένα ενός αυτοκινήτου;».

Κάποια μέρα την ώρα που η Θοδώρα θα οδηγεί, θα προσπαθήσει να πατήσει φρένο, όμως το αυτοκίνητό της δεν θα ανταποκρίνεται και στην προσπάθειά της να τραβήξει χειρόφρενο, το αυτοκίνητο θα αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα, ώσπου τελικά θα τρακάρει με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Θα τρελαθώ, Άννα! Πες μου μόνο ότι είναι ζωντανή, ότι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο», θα ρωτήσει ο Γιώργος πανικόβλητος τη μητέρα της Θοδώρας και αμέσως θα τρέξουν όλοι στο νοσοκομείο, όπως θα δούμε στο Σασμό.

 

Πηγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *