Σασμός Spoiler: Ένας άνθρωπος χάνει άδικα τη ζωή του γιατί…

 

Σασμός Spoiler: Ένας άνθρωπος χάνει άδικα τη ζωή του γιατί…

Ένας άνθρωπος χάνει άδικα τη ζωή του, μετά από ένα τραγικό λάθος που κάνει μία ηρωίδα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Δυστυχώς, όλοι στην Άνω Ποριά μένουν άναυδοι με μια είδηση που σκάει σαν κεραυνός.. Σασμός Spoiler: Ένας άνθρωπος χάνει άδικα τη ζωή του γιατί…

Ποιος πεθαίνει και ποιος είναι ο λόγος;

Η Εύα ξεπερνάει τα όρια. Αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή, ετοιμάζει το χτύπημα της ζωής της… Ο Μαθιός βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδίου της, στη σειρά Σασμός!Σασμός Spoiler: Ένας άνθρωπος χάνει άδικα τη ζωή του γιατί…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το τηλεφώνημα σοκ της Αφροδίτης στην Αριάδνη

Το μόνο που θέλει να κάνει, είναι να τον βγάλει από τη μέση, για να εκδικηθεί τον θάνατο του Ευθύμη.

Ο Μαθιός δε περιμένει αυτό που έρχεται.. Η Εύα τοποθετεί εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του και αναμένει να ακούσει τα -ευχάριστα- για αυτή, νέα! Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται βάσει σχεδίου..

Το αμάξι του Μαθιού το παίρνει ένας από τους εργάτες. Σύμφωνα με το MYtv, καθώς εκείνος βάζει μπροστά τη μηχανή, γίνεται έκρηξη και ο άνθρωπος αυτός χάνει τη ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 105 , 106

Ο Μαθιός μένει άναυδος, στη σειρά Σασμός. Ο άνθρωπος αυτός πεθαίνει άδικα κι ένας νέος κύκλος εκδίκησης ανοίγει, στα νέα επεισόδια.. Η Εύα δε τα παρατάει εύκολα!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *