Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει Πότη και Άννα

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει Πότη και Άννα

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει Πότη και Άννα

 

Ο Πότης και η Άννα δοκιμάζουν ένα νέο χόμπι στην Γη της Ελιάς, το οποίο όμως θα αποτελέσει την αφορμή για τον Κουράκο να τους συλλάβει. Τι θα συμβεί;

Το ζευγάρι λοιπόν ξεκινά να ασχολείται με τη σκοποβολή για αυτό και η Άννα προμηθεύεται καραμπίνες και πηγαίνουν με τον Πότη για εξάσκηση. Η νέα τους ασχολία τους αρέσει πολύ και σύντομα κανονίζουν και νέα εξόρμηση, ωστόσο, έρχονται αντιμέτωποι με μία τραγική εξέλιξη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ειδικότερα, την ώρα της σκοποβολής, Πότης και Άννα πυροβολούν κατά λάθος τη Χρυσούλα και τη τραυματίζουν, με την τελευταία να μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει Πότη και Άννα

Τα δυο παιδιά φοβούνται ότι η Χρυσούλα σκοπεύει να τους καταγγείλει στην αστυνομία και πως θα συλληφθούν, όμως εκείνη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί με άλλον τρόπο το απρόσμενο συμβάν και να επωφεληθεί οικονομικά.

Έτσι, τους εκβιάζει να της δώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να μην τους κάνει μήνυση κι αναγκαστικά το ζευγάρι υποκύπτει στον εκβιασμό και της δίνουν τα χρήματα που ζητάει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 85, 86, 87, 88, 89

Τελικά όμως το περιστατικό γίνεται γνωστό στις Αρχές και ο Κουράκος συλλαμβάνει την Άννα και τον Πότη, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς. Ωστόσο, λίγο αργότερα αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα ατύχημα για αυτό και τους αφήνει τελικά ελεύθερους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *