Η Μάγισσα: Αννα και Κυπριανή είναι το ίδιο πρόσωπο;

 

Η Μάγισσα: Αννα και Κυπριανή είναι το ίδιο πρόσωπο;

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές είναι η Αννα και Κυπριανή το ίδιο πρόσωπο;.

 

Ο Αντρέι θα φέρει όλους τους Λασκαρέους αντιμέτωπους με τα λάθη τους, ενώ θα κάνει αποκαλύψεις και σχετικά με τον δολοφόνο του βρέφους, την ώρα που η Θεοφανώ έχει φύγει από τον πύργο και παλεύει να κάνει μία νέα αρχή.

Όμως τα προβλήματα την κυνηγούν και η ζωή της θα βρεθεί ξανά σε κίνδυνο. Μετά τα τελευταία γεγονότα ανάμεσα στον Αντρέι και τον Μάρκο αλλά και την σοκαριστική αποκάλυψη πως ο Ρώσος αξιωματικός είναι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη αναγκάζουν την Θεοφανώ να πάρει μία μεγάλη απόφαση για τη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέο ζευγάρι βόμβα στη σειρά

Αποφασισμένη να μάθει τι έχει γίνει με τη μητέρα της αλλά και φοβούμενη, για όσα θα συμβούν αν παραμείνει στο πύργο των Λασκαρέων, φεύγει από εκεί, έτοιμη να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, με πολλές όμως αντιξοότητες.

Ωστόσο, στην διαδρομή της θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο στα μάτια ενός μικρού κοριτσιού, της Αννούλας που την βοηθάει να στήσει μία καινούργια ζωή.

Επειδή είμαι φανατική της Μάγισσας, εχω σκάσει μαζί με εσάς ποια τελικά είναι η μικρή Αννούλα. Προς το παρών από τα spoilers αυτά που ξέρουμε είναι πως έχουν δολοφονηθεί οι γονείς της και πως βοηθάει τη Θεοφανώ.

Διαβάστε Επίσης  Μια νύχτα του Αυγούστου: Ο Μανώλης μαθαίνει το μυστικό της Αγάθης

Είναι όμως έτσι ή μήπως οι αγαπημένοι μας ΣΕΝ Μελίνα και Τάσος θα μας φέρουν καμία ανατροπάρα μεγατόνων; Μήπως τελικά την Αννα την έχει βάλει η Κυπριανή για να παγιδευσει την Θεοφανώ;

Η Μήπως τελικά η Αννα δεν υπάρχει και είναι φάντασμα που στη δολοφονία των γονιών της έχει βάλει η Κυπριανή το χεράκι της;  Βέβαια το μυαλό μου που κάνει απίστευτα σενάρια, θα ήθελε να δει Αννά και Κυπριανή να είναι το ίδιο πρόσωπο.

Όπως και να χει σε λίγες ημέρες θα μάθουμε τί ρόλο τελικά η μικρή Αννά Εσείς; Τι πιστεύετε;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *