Σασμός: Ο Γιακωβάκης φέρνει το τέλος του Σασμού;

 

Σασμός: Ο Γιακωβάκης φέρνει το τέλος του Σασμού;

Σασμός: Ο Γιακωβάκης φέρνει το τέλος του Σασμού;

 

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, με τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη να είναι έτοιμος να φέρει τo τέλος του Σασμού.

Ο Χρήστος Γιακωβάκης έχει έρθει αποφασισμένος να εξιχνιάσει κάθε υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια. Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη. Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή για απαγωγή η Μυρτάλη;

Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη. Η Ντίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος προσάγονται στο τμήμα και από εκεί στην εισαγγελία, όπου θα διαπιστώσουν ότι ο νέος εισαγγελέας δεν αστειεύεται.

Ο Χρήστος μάλιστα θα ξεκινήσει πόλεμο με τον Αντώνη και θα του πει ότι δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Οι δύο άντρες θα έρθουν σε ρήξη, αφού βλέπει στην υπόθεση του Μαθιού, αντιφάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής πέφτει θύμα απατεώνων

Ο νέος εισαγγελέας είναι έτοιμος να πάει μόνος του στην άνω Ποριά και να ερευνήσει κάθε υπόθεση που περιβάλλει τον Μαθιό κι όχι μόνο. Λέτε να είναι αυτός που θα φέρει το τέλος του Σασμού και θα ανακαλύψει τα πάντα για την βεντέτα;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *