Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ευτυχία Και Αποστόλης Τέλος! Τι Έφταιξε;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ευτυχία Και Αποστόλης Τέλος! Τι Έφταιξε;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ευτυχία Και Αποστόλης Τέλος! Τι Έφταιξε;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η νεαρή ηρωίδα, παρόλο που είναι σίγουρη για τα συναισθήματά της, η κατάσταση που βιώνει στο σπίτι, την ενοχλεί απίστευτα. Ζητάει διαρκώς από τον Αποστόλη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Είναι αυτόν θέλει στο πλάι της, με αυτόν θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της.

Μόνο που ο Αποστόλης δεν έχει τον ίδιο ενθουσιασμό. Της εξηγεί διαρκώς πως θέλει πρώτα να παντρέψει την αδελφή του και ύστερα να ανέβει ο ίδιος τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Ευτυχία γίνεται έξαλλη με τη συμπεριφορά του, καθώς οι απόψεις του είναι αρκετά παλιομοδίτικες. Η Ευτυχία φτάνει στα όριά της και χωρίζει τον Αποστόλη.

Διαβάστε Επίσης  Οι Ψυχοκόρες: Το καθηλωτικό τρέιλερ του β’ κύκλου

           Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ευτυχία και Αποστόλης τέλος! Τι έφταιξε;

Μόλις η Άννα θα ανακοινώσει πως ετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό βήμα με τον Λεωνίδα, όλα θα αλλάξουν. Ο Αποστόλης, αντί να πάρει με καλό μάτι την απόφαση της αδελφής του να σταθεί στα πόδια της, ξεσπάει πάρα πολύ έντονα. Της ζητάει να λογικευτεί, απαγορεύοντάς της να αγοράσει θερμοκήπιο!

 

Η Ευτυχία ζητάει από τον αγαπημένο της να ηρεμήσει, επισημαίνοντάς του πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσουν την Άννα να ανοίξει τα φτερά της. Τότε, πάνω στη συζήτηση, του αναφέρει ξανά το θέμα του γάμου. Μόνο που ο αγαπημένος της, παραμένει κάθετος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω Και Μέλπω Τσακώνονται Πολύ Άσχημα

 

Έξαλλη, η Ευτυχία χωρίζει τον Αποστόλη και φεύγει από το σπίτι του. Δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά του προς εκείνη, αλλά και την πίεση που ασκεί στην Άννα. Όσο κι αν ο Αποστόλης προσπαθεί να την πείσει, η Ευτυχία είναι ανένδοτη! Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι… Θα κάνει πίσω ο Αποστόλης για να την ξανά κερδίσει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *